ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

EPC verlagend Zeer duurzaam Meer ruimte voor ontwerp Lage CO2 uitstoot

 

“ClimaLevel maakt comfortabel wonen en werken bereikbaar”


365 dagen per jaar een gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat

Duurzaamheid staat steeds hoger in het vaandel. Met het ClimaLevel systeem wordt uw huis niet alleen energiezuinig, maar tegelijkertijd is het een duurzame investering voor de toekomst. Duurzaam investeren in de toekomst is investeren in jezelf en in jouw kinderen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Milieuvriendelijk en duurzaam

Door gebruik van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u ventileren én koelen op de meest duurzame en innovatieve wijze die bestaat. Met dit innovatieve, maatschappelijk verantwoorde systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70%.

Comfortabel en geruisloos

Comfortabel en geruisloos

Koelen zonder gebruik te maken van energieverslindende en lawaaierige airco’s. Door koud water door de vloerslangen te laten lopen koelt de vloer en de ventilatielucht. Door deze toepassing kan de ruimte tot wel 10°C lager zijn dan de buitentemperatuur.


Duurzaamste klimaatbeheersing voor huizen en onroerend goed

Ventileren, koelen en verwarmen in één?

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals met het binnenklimaat. ClimaLevel Nederland is de specialist in geïntegreerde en duurzame klimaatsystemen en luchtbehandelingssystemen. Van een standaard ClimaLevel vloerverwarming tot aan ons complete systeem, waarin ventilatie, koeling en verwarming op de meest innovatieve, duurzame en milieubesparende wijze gecombineerd worden, waardoor het binnenklimaat in uw huis daadwerkelijk perfect in balans is. Climalevel is dé #1 climate control voor in huis of in een kantoorpand.

Eén systeem, drie toepassingen. Systemen van ClimaLevel zijn uitermate geschikt voor maatwerk voor nieuwbouw. Wij bieden garantie op het vloerdeel; u krijgt namelijk 10 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar garantie op de instellingen van het systeem. 

Een doorontwikkeling van het ClimaLevel systeem op het gebied van verkoelen en verwarmen is het TripleVox systeem. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor toepassing binnen bestaande bouw.

ClimaLevel is graag betrokken bij het gehele bouwproces. Tijdens de bouw zijn wij dan ook vaak aanwezig bij de bouwvergaderingen. Door middel van heldere en duidelijke communicatie zorgen wij ervoor dat het proces goed verloopt en uw eindresultaat optimaal is!

 

De systemen van ClimaLevel Nederland


 

 

Klimaatbeheersing in uw onroerend goed

Het ClimaLevel systeem is eenvoudig te bedienen. Het systeem bestaat uit drie onderdelen die samen gecombineerd worden in één systeem. Door middel van een duurzame vloerverwarming wordt het pand verwarmd. Via datzelfde systeem wordt het huis ook gekoeld in combinatie met het ventilatiesysteem.

Onderzoeken wijzen uit dat ClimaLevel niet alleen zorgt voor een gezond en comfortabel woon- of werk comfort, maar dat tot wel 70% bespaard kan worden op de energiekosten ten opzichte van traditionele systemen. Een energiezuinig systeem wat een bijdrage levert aan energielabel A. Maak nu kennis met PrOxygen, ons nieuwste systeem op gebied van ventileren.

Klimaatsysteem voor gasloos bouwen? Voor ons niets nieuws!

Gasloos bouwen, een gespreksonderwerp dat veelvuldig de revu is gepasseerd. Het gasloos bouwen heeft voor veel beweging in de bouwwereld gezorgd en sinds 1 Juli 2018 moeten alle bouwers er toch echt aan geloven. Voor ClimaLevel Nederland betekent deze wijziging niets. Wij bouwen immers al jaren gasloos en zijn dus goed voorbereid op deze ontwikkeling. Bent u op zoek naar een gasloos klimaatsysteem dat voldoet aan alles eisen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs

ClimaLevel: EPC verlagend

De EPC eisen zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel in de bouw van een nieuwe woning. Het ClimaLevel systeem heeft een flinke bijdrage in het voldoen aan deze EPC normen. Met de installatie van het ClimaLevel systeem haalt u namelijk 0,16 van de norm af. 

Door de positieve bijdrage van het ClimaLevel systeem krijgt een architect veel meer ruimte in het ontwerp en de creativiteit hiervan, terwijl de woning toch voldoet aan het bouwbesluit!

ClimaLevel staat voor;

ClimaLevel is VCA gecertificeerd. Dit betekent dat ClimaLevel voldoet aan alle eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. ClimaLevel en maakt comfortabel wonen bereikbaar. The ultimate level in comfort.

Beursagenda:

Van 21 t/m 23 september 2018 Jaarbeurs Utrecht Beurs Eigen Huis.

Wat zeggen onze klanten..


Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

ClimaLevel klimaatsystemen en comfort