Klachtenformulier

Uw suggestie of klacht wordt hier ontvangen

Suggestie of klacht

Heeft u een suggestie of klacht over onze dienstverlening, laat het ons dan alstublieft weten. Met uw inbreng kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en met passende oplossingen komen. Via het onderstaande formulier kunt u suggesties of klachten indienen.

Heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan op +31 (0)485 478 572. Wij zijn maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen