Huis verwarmen zonder gas

08-02-2021

De winter is weer volop aan de gang: koude temperaturen en hoge energierekeningen gaan daarbij gepaard. 

 

Huis verwarmen zonder gas met ClimaLevel

Met het klimaatsysteem van ClimaLevel zorgt u voor een optimaal binnenklimaat in uw huis en houdt u daarnaast ook nog de luchtvochtigheid op peil. Het luchtbehandelingssysteem PrOxygen zuivert de lucht in uw huis op natuurlijke wijze. Dit wordt gedaan op basis van negatief geïoniseerde ventilatielucht, ideaal voor het reguleren van een optimaal binnenklimaat.

Het ClimaLevel systeem is geschikt om gemakkelijk te verwarmen, koelen én te ventileren. Met ClimaLevel hoeft u zich geen zorgen te maken over een te droge lucht of juist een te vochtige lucht. Met het ClimaLevel klimaatsysteem zorgt u voor een aangenaam leefklimaat en maakt u uw woning ook nog eens een stuk duurzamer.

 

Vraag een adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen