Gebruik van het systeem

Het systeem zorgt ervoor dat de aardwarmte en warmtepomptechniek optimaal benut wordt

 

Vraag adviesgesprek aan

Verwarmen, koelen en ventileren van uw nieuwbouwproject

Het klimaatsysteem van ClimaLevel zorgt er voor dat ruimten worden verwarmd, gekoeld en dat er schone verse ventilatielucht door de ruimte wordt verspreid. ClimaLevel verwarmt ruimten met 'lage' CV watertemperaturen en verkoelt met 'hoge' CV temperaturen. Het systeem zorgt ervoor dat de aardwarmte en warmtepomptechniek optimaal benut wordt. Dít in ruil voor lage energiekosten. Lees op deze pagina alles over de techniek en het onderhoud van het systeem.

Onderhoud: complete service

Het ClimaLevel systeem is een onderhoudsarm systeem. Een jaarlijkse controle volstaat. Geen spannende dingen, geen onverwachte kosten, geen storingen. Onze intern opgeleide monteurs zijn gecertificeerd om ook onderhoud te plegen aan eventuele meegeleverde randapparatuur. Hierbij moet u denken aan de warmtepomp en de luchtbehandelingskasten. Een compleet geleverd systeem verdient een complete service.

Extra technische informatie

Hier vindt u verschillende downloads met technische specificaties, voornamelijk gericht op architecten, installateurs en adviesbureaus.

Wanneer er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, of u een concreet project wilt bespreken, neem dan contact op met ClimaLevel Nederland BV.

Downloads

Download de volgende PDF’s hier:

Afspraak maken?

Voor het maken van een onderhoudsafspraak kunt u contact opnemen met ons.

De techniek: een eenvoudig te bedienen systeem

Het ClimaLevel systeem is een eenvoudig te bedienen klimaatbeheersingssysteem voor nieuwbouwprojecten. De eenvoud maakt het tevens robuust en betrouwbaar, waardoor het systeem onderhoudsarm is. De basis is een traditioneel vloerverwarmingssysteem. Door in de vloer ook luchtkanalen te maken wordt de warmte van de vloerverwarming "dubbel" gebruikt. De lucht wordt opgewarmd voordat het uit de designroosters stroomt. Door deze combinatie worden het rendement en de reactiesnelheid enorm vergroot.

Wat zeggen onze klanten


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 6 beoordelingen