Gebruik van het systeem

Het systeem zorgt ervoor dat de aardwarmte en warmtepomptechniek optimaal benut wordt

 

Vraag adviesgesprek aan

Verwarmen, koelen en ventileren van uw nieuwbouwproject

Het klimaatsysteem van ClimaLevel zorgt er voor dat ruimten worden verwarmd, gekoeld en dat er schone verse ventilatielucht door de ruimte wordt verspreid. ClimaLevel verwarmt ruimten met 'lage' CV watertemperaturen en verkoelt met 'hoge' CV temperaturen. Het systeem zorgt ervoor dat de aardwarmte en warmtepomptechniek optimaal benut wordt. Dít in ruil voor lage energiekosten. Lees op deze pagina alles over de techniek en het onderhoud van het systeem.

Onderhoud: complete service

Het ClimaLevel systeem is een onderhoudsarm systeem. Een jaarlijkse controle volstaat. Geen spannende dingen, geen onverwachte kosten, geen storingen. Onze intern opgeleide monteurs zijn gecertificeerd om ook onderhoud te plegen aan eventuele meegeleverde randapparatuur. Hierbij moet u denken aan de warmtepomp en de luchtbehandelingskasten. Een compleet geleverd systeem verdient een complete service.

Afspraak maken?

Voor het maken van een onderhoudsafspraak voor het randapparatuur kunt u contact opnemen of door hieronder te klikken:

 

Aanvraag onderhoud

Downloads

Download de volgende PDF’s hier:

De techniek: een eenvoudig te bedienen systeemRuimtethermostaat ClimaLevel

Het ClimaLevel systeem is een eenvoudig te bedienen klimaatbeheersingssysteem voor nieuwbouwprojecten. De eenvoud maakt het ook robuust en betrouwbaar, waardoor het systeem onderhoudsarm is. De basis is een traditioneel vloerverwarmingssysteem. Door in de vloer ook luchtkanalen te maken wordt de warmte van de vloerverwarming "dubbel" gebruikt. De lucht wordt opgewarmd voordat het uit de designroosters stroomt. Door deze combinatie worden het rendement en de reactiesnelheid enorm vergroot.

Een slim klimaatcomfort voor je woning of kantoorpand

Met ClimaLevel kun je ook het klimaatsysteem op afstand bedienen. Wanneer de warmtepomp op het internet is aangesloten kunnen we al storingen oplossen voordat u er zelf last van heeft. Met een app op je smartphone of tablet heb je altijd de volledige controle over je klimaatinstallatie. Zo kun je namelijk de verwarming, koeling en ventilatie regelen, overal ter wereld. Zo optimaliseer je je energiegebruik, verlaag je nóg verder je energiekosten en heb je altijd een perfect binnenklimaat. 

Nibe uplink op tablet
Beheren op afstand met je tablet.

Duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand

In onderstaand filmpje ziet u de opstelling van ons ClimaLevel systeem in onze showroom. Ons bewezen high-end comfort klimaatsysteem voor nieuwbouwwoningen en kantoorpanden. Het systeem waarbij duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand gaan. Belangrijke informatie: de video is gemaakt op 25-07-2018 en de buitentemperatuur op deze dag was 32°C.

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen