ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzame klimaatbeheersing

Duurzaam klimaatbeheersing

Traditionele systemen zijn verleden tijd

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals met het binnenklimaat. Dat traditionele systemen verdwijnen is logisch. De stoffige en lelijke radiatoren verdwijnen en geven u meer leefruimte. Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmen, ventileren én koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die bestaat. Sterker nog, met dit innovatieve systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70%.

Verwarmen, koelen, ventileren en ook nog tot 70% besparen op de energiekosten?

 

Duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand

In onderstaand filmpje ziet u de opstelling van ons ClimaLevel systeem in onze showroom. Ons bewezen high end comfort klimaatsysteem voor woningen en kantoorpanden. Het systeem waarbij duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand gaan. Belangrijke informatie: de video is gemaakt op 25-07-2018 en de buitentemperatuur op deze dag was 32°C.ClimaLevel: EPC Verlagend

De EPC eisen zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel in de bouw van een nieuwe woning. Het ClimaLevel systeem heeft een flinke bijdrage in het voldoen aan deze EPC normen. Met de installatie van het ClimaLevel systeem haalt u namelijk 0,16 van de norm af. 

Door de positieve bijdrage van het ClimaLevel systeem krijgt een architect veel meer ruimte in het ontwerp en de creativiteit hiervan, terwijl de woning toch voldoet aan het bouwbesluit!

Waaruit bestaat het ClimaLevel klimaatsysteem?

Doorsnede van het gehele ClimaLevelsysteem

Inclusief ventilatie unit en warmtepomp.

Doorsnede het systeem

3D Doorsnede ClimaLevel vloer

 

 

3D Doorsnee ClimaLevel vloer

 

 

Bekijk wat ClimaLevel voor u kan betekenen

 

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel het systeem