ClimaLevel vloersysteem

Verwarmen, koelen én ventileren in één systeem.

 

Vraag adviesgesprek aan

Duurzame klimaatbeheersing bij ClimaLevel

ClimaLevel biedt duurzame oplossingen in de installatietechniek en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Lees hier over de voordelen van het ClimaLevel systeem; hét duurzame klimaatsysteem voor nieuwbouw.

Bent u op zoek naar een klimaatsysteem voor bestaande bouw? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt uw bestaande woning verduurzamen middels ons OptiWand systeem, met wand- en plafondvarianten voor een optimaal binnenklimaat. Daarnaast biedt het PrOxygen luchtbehandelingssyteem de mogelijkheid de lucht in gebouwen op een natuurlijke manier te zuiveren. Ook voor het plaatsen van luchtbevochtigers voor een optimaal binnenklimaat kunt u bij ClimaLevel terecht.

ClimaLevel & BENG

De wijzigingen

Begin 2021 zijn de BENG-eisen ingevoerd. Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Dit houdt in dat alle vergunningsaanvragen vanaf 1 januari moeten voldoen aan bepaalde grenswaarden. Zo wordt het wettelijk verplicht op (bijna) energieneutraal te bouwen. We stappen over van de EPC en gaan over naar drie energieprestatie indicatoren. Zo zijn steeds meer nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen energieneutraal. Lees HIER meer over BENG.

Het voordeel met ClimaLevel

Omdat het ClimaLevel systeem een verlaagde aanvoertemperatuur heeft ten opzicht van standaard vloerverwarming, weet het systeem een voordeel op te BENG2-score en op de BENG3-score te realiseren van minimaal 15%. Dit zorgt ervoor dat u minder PV-panelen hoeft te plaatsen. Met de ClimaLevel vloer kan ook aanzienlijk hoger gekoeld worden. Door koeling in de BENG aan te geven wordt er automatisch voldaan aan de TO-juli, de indicator voor oververhitting in de zomerperiode. 

Door de positieve bijdrage van het ClimaLevel systeem krijgt een architect veel meer ruimte in het ontwerp en de creativiteit hiervan, terwijl de woning toch voldoet aan het bouwbesluit!

Klimaatbeheersing in kantoor en huis

Het systeem van ClimaLevel zorgt ervoor dat u de volledige klimaatbeheersing in uw kantoor of huis heeft. Niet alleen heeft u de controle over het klimaat in uw kantoor of huis, ook bespaart u fors op de energierekening, het systeem is namelijk ook nog eens duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk. Interesse? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw kantoor of woning. Liever een vrijblijvend ontwerp? Klik dan hieronder:

 

Vraag vrijblijvend ontwerp aan

Traditionele systemen zijn verleden tijd

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals met het binnenklimaat. Dat traditionele systemen verdwijnen is logisch. De stoffige en lelijke radiatoren verdwijnen en geven u meer leefruimte. Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmen, ventileren én koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die bestaat. Sterker nog, met dit innovatieve systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70% én heeft u geen last meer van koudeval

Verwarmen, koelen, ventileren en ook nog tot 70% besparen op de energiekosten?

 

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Duurzaam verwarmingssysteem

 

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Duurzaam en energiezuinig koelen

 

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

Waaruit bestaat het ClimaLevel klimaatsysteem?

Werking ClimaLevel vloersysteem

De basis van het systeem zijn de ClimaLevel holle bodemelementen met aan de onder- en bovenzijde nokken waar continue lucht onderdoor stroomt. Via deze ruimte komt de schone lucht verwarmd of gekoeld, geruisloos en tochtvrij in het vertrek. Bovenop de holle bodemelementen worden de vloerverwarmingsslangen gemonteerd en daaroverheen komt de vloer. Met een opbouwhoogte van 12,5 centimeter is dit systeem het beste te plaatsen in nieuwbouw of renovatieprojecten waar de opbouwhoogte toereikend is. Als je een hogere of een lagere temperatuur wilt instellen dan is de reactiesnelheid met het ClimaLevel Nederland systeem aanzienlijk sneller dan traditionele vloerverwarming. Binnen een uur is de ruimte al op temperatuur. Het systeem kan op iedere warmtebron aangesloten worden. De meest duurzame manier is om het systeem aan te sluiten op een warmtepomp op aardwarmte met een sterk verbeterd rendement. 

Bekijk de veelgestelde vragen over het ClimaLevel systeem of neem contact met ons op indien u vragen heeft.

Bekijk wat ClimaLevel voor u kan betekenen in onze brochure

Download HIER de ClimaLevel brochure om te kijken wat ClimaLevel Nederland voor u kan betekenen.  

Bekijk de video: ClimaLevel maakt comfortabel wonen en werken bereikbaar

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen