Climalevel

Met het ClimaLevel systeem zorgt ervoor dat u volledige klimaatbeheersing in uw kantoor of huis heeft

 

Vraag adviesgesprek aan

Duurzame klimaatbeheersing bij ClimaLevel

ClimaLevel biedt duurzame oplossingen in de installatietechniek en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Lees hier over de voordelen van het ClimaLevel systeem; hét duurzame klimaatsysteem voor nieuwbouw.

Bent u op zoek naar een klimaatsysteem voor bestaande bouw? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt uw bestaande woning verduurzamen middels onze OptiWand en ClimaWand systemen, de wand- en plafondvarianten voor een optimaal binnenklimaat. Daarnaast biedt het PrOxygen luchtbehandelingssyteem de mogelijkheid de lucht in gebouwen op een natuurlijke manier te zuiveren. Ook voor het plaatsen van bevochtigers voor een optimaal binnenklimaat kunt u bij ClimaLevel terecht.

ClimaLevel & BENG

Begin 2021 zijn de BENG-eisen ingevoerd. Die eisen vloeien voort uit het Energieakkoord voor duurzame groei en uit de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Dit houdt in dat alle vergunningsaanvragen vanaf 1 januari moeten voldoen aan bepaalde grenswaarden. Zo wordt het wettelijk verplicht op (bijna) energieneutraal te bouwen. We stappen over van de EPC en gaan over naar drie energieprestatie indicatoren. Zo zijn steeds meer nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen energieneutraal. Lees hier meer over BENG.

Door de positieve bijdrage van het ClimaLevel systeem krijgt een architect veel meer ruimte in het ontwerp en de creativiteit hiervan, terwijl de woning toch voldoet aan het bouwbesluit!

Klimaatbeheersing in kantoor en huis

Het systeem van ClimaLevel zorgt ervoor dat u de volledige klimaatbeheersing in uw kantoor of huis heeft. Niet alleen heeft u de controle over het klimaat in uw kantoor of huis, ook bespaart u fors op de energierekening, het systeem is namelijk ook nog eens duurzaam, energiezuinig en milieuvriendelijk. Interesse? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij kunnen u meer vertellen over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw kantoor of woning. Liever een vrijblijvend ontwerp? Klik dan hieronder:

 

Vraag vrijblijvend ontwerp aan

Traditionele systemen zijn verleden tijd

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals met het binnenklimaat. Dat traditionele systemen verdwijnen is logisch. De stoffige en lelijke radiatoren verdwijnen en geven u meer leefruimte. Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmen, ventileren én koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die bestaat. Sterker nog, met dit innovatieve systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70% én heeft u geen last meer van koudeval

Verwarmen, koelen, ventileren en ook nog tot 70% besparen op de energiekosten?

 

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Duurzaam verwarmingssysteem

 

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Duurzaam en energiezuinig koelen

 

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

Waaruit bestaat het ClimaLevel klimaatsysteem?

 

Bekijk wat ClimaLevel voor u kan betekenen in onze brochure

 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen