Technische specificaties

Alle details over het ClimaLevel vloersysteem

 

Vraag adviesgesprek aan

Lees alles over de technische specificaties

Op deze pagina vindt u verschillende downloads met technische specificaties, voornamelijk gericht op architecten, installateurs en adviesbureaus.

Wanneer er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, of u een concreet project wilt bespreken neem dan contact op met ClimaLevel Nederland BV.

Aanvragen technische documentatie

Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt direct de gehele technische documentatie als download. Dit document bevat de volgende gegevens:

 

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Werking ClimaLevel vloersysteem

Hieronder ziet u een animatie van het ClimaLevel vloersysteem. De blauwe pijlen geven de toevoer van luchtstroming weer die we in de ClimaLevel elementen inblazen. De verse ventilatielucht stroomt vervolgens door de designroosters langs het glas de ruimte in. Lees hier meer over de veelgestelde vragen over het ClimaLevel systeem.

arrows aangepast
Toevoer ventilatielucht in de ClimaLevel vloerelementen.

Downloads

Download de volgende PDF’s hier:

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen