Veelgestelde vragen over het PrOxygen luchtbehandelingssysteem 

PrOxygen Luchtbehandelingsysteem

 • Hoe werkt het PrOxygen luchtbehandelingssysteem?
  Ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen werkt op basis van ionisatie. Ionisatie (zuurstofactivering) is een perfecte manier om de lucht binnen te verbeteren. Luchtionen zijn elektrisch geladen atomaire of moleculaire deeltjes en zijn positief of negatief geladen. Belangrijk voor ons welzijn zijn de negatief geladen kleine ionen, welke in de natuur (met name hoog in de bergen, aan zee of in het bos) in ruime mate voorhanden zijn.

  Wanneer de negatief geladen zuurstof ionen in aanraking komen met de positief geladen deeltjes (=vervuiling) ontstaat er een verbinding die in combinatie met ozon (actieve zuurstof) zorgt voor een koude verbranding. Bij deze verbranding verdwijnt de vervuiling en komt er schone zuurstof vrij. Bij onweer of hoog in de stratosfeer wordt de lucht geladen met een explosie van negatief geladen deeltjes waardoor de lucht wordt gezuiverd. Met andere woorden; met ons PrOxygen systeem wordt de lucht op natuurlijke wijze gezuiverd!
 • Waar wordt het PrOxygen luchtbehandelingssysteem geplaatst?
  Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem wordt geplaatst op de ventilatiebuizen van de WTW-installatie, ofwel de luchtbehandelingskast. PrOxygen is toepasbaar in nieuwbouw en bestaande WTW installaties door het plaatsen van een slimme hygiënebox en (minimaal) drie negatieve zuurstof generatoren. Het plaatsen van het PrOxygen luchtbehandelingssysteem wordt verricht door intern opgeleide monteurs van ClimaLevel Nederland. Neem contact op met een ClimaLevel adviseur om te kijken wanneer het plaatsen van het luchtbehandelingssysteem kan worden verricht via: info@climalevel.nl
   
 • Uit welke componenten bestaat het PrOxygen luchtbehandelingssysteem?
  Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem bestaat uit (minimaal) drie ionisatoren en een ozonapparaat. Om het luchtbehandelingssysteem aan de ventilatiebuis te plaatsen wordt gebruikgemaakt van een kanaalbevestigingsbeugel. 

  Voor welk type woningen is het PrOxygen luchtbehandelingssysteem geschikt?
 • Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem kan in iedere particuliere woning worden toegepast, maar ook in kantoren, ziekenhuizen en schoolgebouwen. Wilt u het luchtbehandelingssysteem graag werkend zien in een van onze referentiepanden? Neem dan contact op met een ClimaLevel adviseur om te kijken wanneer een bezichtiging mogelijk is via: info@climalevel.nl

  Liever een demonstratie van het PrOxygen systeem?

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u nog inhoudelijke vragen of wilt u advies over klimaatinstallaties? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs. 

 

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen