ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

EPC verlagendZeer duurzaamMeer ruimte voor ontwerpLage CO2 uitstoot
 

“Duurzaamste klimaatsysteem voor huizen en onroerend goed”


Verwarmen met ClimaLevel NederlandKoelen met ClimaLevel NederlandVentileren met ClimaLevel Nederland
Klimaatsysteem bestaande bouw - TripleVoxLuchtkwaliteitsverbetering met PrOxygen

Ventileren, koelen en verwarmen in één?

Comfortabel wonen op het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken, zoals bijvoorbeeld met het binnenklimaat. ClimaLevel Nederland is specialist in geïntegreerde en duurzame klimaatsystemen en luchtbehandelingssystemen. Zo'n systeem zorgt voor de totale klimaatbeheersing in huis. Van een standaard ClimaLevel vloerverwarming tot aan ons complete systeem, waarin ventilatie, koeling en verwarming op de meest innovatieve, duurzame en milieubesparende wijze gecombineerd worden, waardoor het binnenklimaat in uw huis daadwerkelijk perfect in balans is. ClimaLevel is hét klimaatbeheersingssysteem voor in huis of in een kantoorpand.

Wilt u altijd optimaal comfort in huis? Dan is het complete systeem van ClimeLevel perfect voor u. Eén systeem, drie toepassingen. Systemen van ClimaLevel zijn uitermate geschikt voor maatwerk voor nieuwbouw. Wij bieden garantie op het vloerdeel; u krijgt namelijk 10 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar garantie op de instellingen van het systeem. 

Een doorontwikkeling van het ClimaLevel systeem op het gebied van verkoelen en verwarmen is het TripleVox systeem. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor toepassing binnen bestaande bouw.

ClimaLevel is graag betrokken bij het gehele bouwproces. Tijdens de bouw zijn wij dan ook vaak aanwezig bij de bouwvergaderingen. Door middel van heldere en duidelijke communicatie zorgen wij ervoor dat het proces goed verloopt en uw eindresultaat optimaal is!

De systemen van ClimaLevel Nederland

Climalevel Systeem
TripleVox Systeem
PrOxygen Systeem

 

Optiwand Systeem
Climawand Systeem

 

 

“ClimaLevel maakt comfortabel wonen en werken bereikbaar”


 

Klimaatbeheersing in huis of kantoor

Het ClimaLevel systeem is een eenvoudig te bedienen klimaatbeheersingssysteem. Het klimaatbeheersingssysteem bestaat uit drie onderdelen die samen gecombineerd worden in één systeem. Door middel van een duurzame vloerverwarming wordt het pand verwarmd. Via datzelfde systeem wordt het huis ook gekoeld in combinatie met het ventilatiesysteem.

Onderzoeken wijzen uit dat ClimaLevel niet alleen zorgt voor een gezond en comfortabel woon- of werk comfort, maar dat tot wel 70% bespaard kan worden op de energiekosten ten opzichte van traditionele systemen. Een energiezuinig systeem wat een bijdrage levert aan energielabel A. Maak nu kennis met PrOxygen, ons nieuwste systeem op gebied van ventileren.

 

Klimaatbeheersingssysteem voor gasloos bouwen? Voor ons niets nieuws!

Gasloos bouwen, een gespreksonderwerp dat veelvuldig de revu is gepasseerd. Het gasloos bouwen heeft voor veel beweging in de bouwwereld gezorgd en sinds 1 Juli 2018 moeten alle bouwers er toch echt aan geloven. Voor ClimaLevel Nederland betekent deze wijziging niets. Wij bouwen immers al jaren gasloos en zijn dus goed voorbereid op deze ontwikkeling. Bent u op zoek naar een gasloos klimaatsysteem dat voldoet aan alles eisen en zorgt voor optimale klimaatbeheersing in huis? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees hier meer over gasloos bouwen>>>>

Beursagenda:

Van 13 t/m 14 november 2020 - Beurs Huis en Energie: Brabanthallen Den Bosch

Van 12 t/m 14 maart 2021 - Beurs Eigen Huis: Jaarbeurs Utrecht.

Van 18 t/m 20 mei 2021 - Beurs RENOVATIE: Brabanthallen Den Bosch.

Van 12 t/m 14 oktober 2021 - Vakbeurs Energie: Brabanthallen Den Bosch. 

Wat zeggen onze klanten..


Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen en comfort