Klimaatsysteem op maat

Klimaatsystemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in winkels en kantoren. Dat is ook niet opmerkelijk aangezien er talloze redenen zijn om een klimaatsysteem te gebruiken. Voor winkels is een klimaatsysteem ontzettend belangrijk. Klanten willen zich namelijk prettig voelen in de winkel. Hoe prettiger de klant zich voelt, des te langer hij of zij in de winkel aan het winkelen is. Hoe langer iemand in een winkel is, des te meer geld er wordt uitgegeven. Ook kantoren profiteren optimaal van een klimaatsysteem. Onderzoek wijst namelijk uit dat personeel beter presteert in een goed klimaat en er minder ziekteverzuim voorkomt.

Voor het beste klimaatsysteem

Het is nooit te laat voor en klimaatsysteem. Ook in bestaande gebouwen en woningen kan een klimaatsysteem de oplossing zijn voor verschillende problemen. Op deze manier kunnen ook bestaande gebouwen een duurzaamheidsslag maken. Een klimaatsysteem is een absoluut maatwerkproduct. Graag komen we met u in contact om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar!

Om een betere indruk te krijgen van de werking van onze klimaatsystemen voor kantoren kunnen we op verzoek een afspraak maken. Ook bij vragen en opmerkingen voorzien we u graag van uitleg de verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en klimaatsystemen. 

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact op met +31 (0)485 478 572 of vul ons contactformulier in door op onderstaande knop te drukken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Maak een afspraak

Hoe werkt een klimaatsysteem?

Wanneer u denkt aan een klimaatsysteem, denkt u al snel aan een groot apparaat dat de temperatuur regelt in een ruimte. Een klimaatsysteem gaat echter verder dan alleen het regelen van de temperatuur. Een klimaatsysteem is een slim systeem dat niet alleen de temperatuur constant op een goed niveau houdt, het systeem zorgt er ook voor dat er een goede luchtcirculatie plaatsvindt.

Door vervuilde lucht af te voeren en verse lucht de ruimte in te laten stromen, kunnen ziektekiemen zich niet meer makkelijk verspreiden. Met een klimaatsysteem op maat kunt u ervoor zorgen dat de temperatuur te allen tijde  gelijk blijft, of dit nu in de winter is of de zomer.

 

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Duurzaam verwarmingssysteem

 

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Duurzaam en energiezuinig koelen

 

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

Wat zeggen onze klanten


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 6 beoordelingen