Kennisbank ClimaLevel

Om de constante ontwikkeling in de installatietechniek bij te houden, is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de trends en ontwikkelingen. Vanuit ClimaLevel Nederland bieden wij onderdelen uit onze kennisbank met onderwerpen als: Duurzaamheid, Energiebesparing en Installatietechniek. Naast kennis, beantwoorden we ook vragen die veel worden gesteld en vindt u in onze blogs handige tips en ontwikkelingen. 

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij staan u graag te woord. 

 

Veelgestelde vragen ClimaLevelvloer

 

Lees meer over ClimaLevel

 

Veelgestelde vragen PrOxygen

 

Lees meer over PrOxygen

 

Bekijk de ClimaLevel designroosters

 

Bekijk de Designroosters

 

Downloads en Documenten

 

Bekijk alle downloads

Wilt u ClimaLevel op een andere manier volgen? Dat kan altijd via social media:

facebook facebook logo icon camera instagram instagram logo icon linkedin network linkedin logo icon inspiration pinned pinterest social network icon play video vlog youtube youtube logo icon

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

De installatietechniek verandert razendsnel en we houden je graag op de hoogte. Wil je niets missen? Volg ons dan via onze nieuwsbrief. U ontvangen maximaal om de twee maanden een nieuwsbrief. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hulp bij uw (nieuwbouw)project?

Wij helpen je graag bij uw project. Met ClimaLevel zorgt u voor de volledige klimaatbeheersing in uw kantoor of huis. Met een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we uw wensen en behoeften in kaart brengen en maken wij ook een eerste ontwerpschets van de klimaatinstallatie. Dit ook uiteraard geheel vrijblijvend. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij het toepassen van een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Vraag nu direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.  

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen