ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Klimaatbeheersing

Vraag adviesgesprek aan

“De beste klimaatbeheersing voor kantoren“

Ventileren, koelen en verwarmen in één

Klimaatbeheersing in kantoren; een eeuwig discussiepunt voor zowel medewerkers, managers als technisch beheerders. Met ClimaLevel is deze discussie verleden tijd! Te warm op uw kantoor?

Met één van de klimaatbeheersingssystemen van ClimaLevel creëert u namelijk een goed binnenklimaat op uw kantoor. Met onze klimaatsystemen kunt u alle facetten van het klimaat in uw kantoor beheersen. Ventilatie, koelen én verwarmen. Dat alles met slechts één klimaatsysteem.

Vraag hier direct meer informatie aan over onze systemen>>>

Een aangenaam klimaat verhoogt de productiviteit op kantoor

Aangenaam binnenklimaat op kantoor met ClimaLevel

Uw medewerkers zijn van essentieel belang voor uw onderneming. Een goed personeelsteam is de drijvende kracht achter uw organisatie. Samen met u zorgen zij voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Als werkgever dient u zorg te dragen voor een goede werkomgeving om de alertheid en prestaties van uw werknemers te verbeteren.

Zo vanzelfsprekend als de juiste gereedschappen voor een timmerman of een pen en papier zijn voor een tekenaar, zo vanzelfsprekend zou ook een goed binnenklimaat moeten zijn voor uw werknemers.

Juist dít is vaak een vergeten factor op de werkvloer, terwijl bekend is dat individuele prestaties van uw werknemers hierdoor aanzienlijk verbeteren. Een slecht binnenklimaat op kantoor kan er zelfs voor zorgen dat de productiviteit op de werkvloer terugloopt met dertig en soms zelfs tot 50 procent!! Een halvering dus. Een goed idee dus, om te investeren in systeem die de klimaatbeheersing voor uw kantoor regelt. Meer weten over optimale ventilatie op het kantoor? Klik hier

Verschillende factoren spelen een rol voor het creëren van een optimaal werkcomfort. Denk aan voldoende lucht, het voorkomen van tocht en de juiste temperatuur. De beheersbaarheid van deze factoren leiden weer tot een betere concentratie, minder gezondheidsklachten en een lager ziekteverzuim. Neem een goed binnenklimaat op kantoor dus serieus!

Ja, help mij met het binnenklimaat

Klimaatsysteem op maat voor nieuwbouwkantoren

Duurzaam klimaatsysteem nieuwbouw kantoor

Een goed binnenklimaat van het hoogste niveau heeft met veel factoren te maken. Dat traditionele systemen verdwijnen is logisch.  Door gebruik te maken van het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmen, ventileren én koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die bestaat. Sterker nog, met dit innovatieve systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70%.

Meer weten over de eigenschappen van het ClimaLevel systeem voor kantoren? Klik op een van onderstaande foto's en lees alles over de manier waarop wij koelen, verwarmen én ventileren.

Verwarmen met ClimaLevel
Koelen met ClimaLevel
Ventileren met ClimaLevel
 

Een verbeterd leefklimaat voor bestaande kantoren

beste klimaatsysteem voor kantoor

Het verbeteren van het binnenklimaat in een bestaand kantoorpand is vaak een behoorlijke uitdaging. Een uitdaging die ClimaLevel graag met u aangaat: het TripleVox systeem is namelijk bij uitstek geschikt voor bestaande bouw.

Het systeem zorgt voor een comfortabeler klimaat in de woning of het pand. Met het TripleVox systeem zorgt u ervoor dat er altijd verse, schone lucht in uw kantoor is, zonder dat u last heeft van tocht of geluid. Daarnaast is het systeem ook nog eens duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig. 

Meer weten over de beste klimaatbeheersing voor kantoren? Lees hier alles over het TripleVox systeem>>>

Een schonere lucht

Veel mensen willen graag in een schone lucht werken. Vooral mensen met bijvoorbeeld allergieën kunnen veel last ondervinden als de lucht op kantoor niet schoon is. Maar het is vanzelfsprekend dat een schonere lucht bijdraagt aan een goede gezondheid. Goede ventilatie is hierbij erg belangrijk. Door het goed kunnen ventileren van lucht, kunt u ervoor zorgen dat de lucht op kantoor schoner wordt. Met ons klimaatbeheersingssysteem kunt u niet alleen het binnenklimaat beheersen, maar ook zorgen voor deze schonere lucht. En dat allemaal op een duurzame manier! Als u wilt gaan voor gezonde lucht en comfortabel wonen, ga dan voor ClimaLevel klimaatbeheersing voor uw kantoor.

Maak een afspraak

Om een betere indruk te krijgen van de werking van onze klimaatsystemen voor kantoren kunnen we op verzoek een afspraak maken. Ook voorzien we u graag van uitleg de verschillende mogelijkheden op het gebied van energiebesparende mogelijkheden en klimaattechniek.

Om direct een afspraak te maken belt u met +31 (0)485 478 572. U kunt ook een afspraak maken door te klikken op onderstaande knop en ons contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

Klimaatsysteem kantoor