ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Uitstekende ventilatie op kantoor 

De ventilatie van een werkomgeving is altijd een struikelpunt. De ene persoon heeft liever een iets warme temperatuur en de ander heeft het altijd koud. De temperatuur in een ruimte, evenals de luchttoevoer zijn van invloed op de productiviteit, maar ook de gemoedstoestand van uw medewerkers.  

Het is dus belangrijk om deze werkomstandigheden op uw kantoor optimaal in te richten om het maximale uit uw werknemers te halen. Het Climalevel ventilatiesysteem is dan de oplossing voor u! Met onze ventilatiesystemen kunt u naast ventileren ook koelen en verwarmen, zodat u het binnenklimaat van uw kantoor gemakkelijk kunt beheren. 

Direct meer weten over de Climalevel ventilatiesystemen? Klik hier

Hoe goede ventilatie bijdraagt aan de productiviteit 

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk medewerkers zijn voor een onderneming. Het is belangrijk dat uw personeel een fijne verhouding met elkaar hebben en dat deze zich op hun gemak voelen op de werkvloer. Als werkgever is het voor u van groot belang om te zorgen dat uw medewerkers alles hebben wat ze nodig zijn om hun werk goed te doen. 

Een goede temperatuur en luchtverversing is voor kantoormedewerkers essentieel. Deze personen zitten een groot deel van de dag binnen, maar hebben dezelfde luchtbehoefte als iemand die de hele dag buiten is. Van frisse lucht worden onze hersenen actiever en worden we minder snel moe. Dit zijn exact de bijwerkingen van een slecht binnenklimaat die de productiviteit drukken. Deze bijwerkingen kunnen wel zorgen tot een reductie in productiviteit van 30 tot 50 procent! Begrijpt u nu de meerwaarde van een goed ventilatiesysteem? 

Aangenaam binnenklimaat op kantoor met ClimaLevel

Het belang van een schoon leefklimaat 

De gemiddelde Nederlander brengt 90% van zijn/haar tijd binnenshuis door. Het is dan ook niet gek dat de ventilatie en luchtkwaliteit van onze huizen en kantoren van grote invloed is op onze gezondheid. Het waarborgen van de gezondheid is één van de voornaamste redenen voor de ontwikkeling van de systemen van ClimaLevel. 

De verschillende ventilatiesystemen van ClimaLevel 

Bij ClimaLevel vinden we mensen belangrijk. We willen bijdragen aan de levens van mensen. Dit doen we door te blijven komen met innovatieve systemen die de leefkwaliteit van mensen verbeterd. Op dit moment hebben we de volgende systemen: 

ClimaLevel PrOxygen 

De ClimaLevel PrOxygen is een innovatief luchtbehandelingssysteem gericht op verbeteren van het leefklimaat door middel van luchtkwaliteitsverbetering. Het systeem reinigt de verontreinigde stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en brengt hier schone zuurstof voor terug. Meer over de ClimaLevel PrOxygen leest u hier.  

ClimaLevel ClimaWand 

De ClimaLevel ClimaWand is de toekomst en is dan ook gericht op het duurzaam renoveren van woningen en utiliteitsbouw. Het wandsysteem maakt gebruik van verse buitenlucht en recirculatielucht, welke door een ventilator worden aangestuurd. Dit geeft een enorme verbetering aan de luchtkwaliteit voor het personeel die de renovatie uitvoert. Meer over de ClimaLevel ClimaWand leest u hier

ClimaLevel OptiWand 

Net als de ClimaWand is de ClimaLevel Optiwand gericht op het duurzaam renoveren van woningen en utiliteitsbouw. Het systeem kan koelen, verwarmen en isoleren en kan aangesloten worden op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. De ClimaLevel Optiwand werkt op basis van lagetemperatuurverwarming/koeling. Meer over de ClimaLevel Optiwand leest u hier

ClimaLevel TripleVox 

Last but not least, de ClimaLevel TripleVox. Dit systeem is gericht op verduurzaming van bestaande bouw. Veel oudere woningen hebben een lager energielabel, terwijl ook van deze woningen wordt verwacht dat deze duurzamer worden. Om bestaande woningen duurzamer te laten opereren is de ClimaLevel TripleVox in het leven geroepen. Het systeem kan verwarmen, koelen en ventileren en draagt tevens bij een luchtkwaliteitsverbetering. Meer over de ClimaLevel TripleVox leest u hier

Maak nu een afspraak 

Om u een beter beeld te geven van de werking van onze systemen voor zowel werk- als privéomgevingen nodigen wij u graag uit op vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen we u tevens de verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en klimaattechniek laten zien. 

Om direct een afspraak te maken belt u met +31 (0)485 478 572. U kunt ook een afspraak maken door te klikken op onderstaande knop en ons contactformulier in te vullen. 

 

Maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen