Uitstekende ventilatie op kantoor 

De ventilatie van een werkomgeving is altijd een struikelpunt. De ene persoon heeft liever een iets warme temperatuur en de ander heeft het altijd koud. De temperatuur in een ruimte, evenals de luchttoevoer zijn van invloed op de productiviteit, maar ook de gemoedstoestand van uw medewerkers. Het is dus belangrijk om deze werkomstandigheden op uw kantoor optimaal in te richten om het maximale uit uw werknemers te halen. Het Climalevel ventilatiesysteem is dan de oplossing voor u! Met onze ventilatiesystemen kunt u naast ventileren ook koelen en verwarmen, zodat u het binnenklimaat van uw kantoor gemakkelijk kunt beheren. 

Direct meer weten over de Climalevel ventilatiesystemen? Klik hier!

Hoe goede ventilatie bijdraagt aan de productiviteit 

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk medewerkers zijn voor een onderneming. Het is belangrijk dat uw personeel een fijne verhouding met elkaar hebben en dat deze zich op hun gemak voelen op de werkvloer. Als werkgever is het voor u van groot belang om te zorgen dat uw medewerkers alles hebben wat ze nodig zijn om hun werk goed te doen. 

Een goede temperatuur en luchtverversing is voor kantoormedewerkers essentieel. Deze personen zitten een groot deel van de dag binnen, maar hebben dezelfde luchtbehoefte als iemand die de hele dag buiten is. Van frisse lucht worden onze hersenen actiever en worden we minder snel moe. Dit zijn exact de bijwerkingen van een slecht binnenklimaat die de productiviteit drukken. Deze bijwerkingen kunnen wel zorgen tot een reductie in productiviteit van 30 tot 50 procent! Begrijpt u nu de meerwaarde van een goed ventilatiesysteem? 

 

 

Het belang van een schoon leefklimaat 

De gemiddelde Nederlander brengt 90% van zijn/haar tijd binnenshuis door. Het is dan ook niet gek dat de ventilatie en luchtkwaliteit van onze huizen en kantoren van grote invloed is op onze gezondheid. Het waarborgen van de gezondheid is één van de voornaamste redenen voor de ontwikkeling van de systemen van ClimaLevel. 

Maak nu een afspraak 

Om u een beter beeld te geven van de werking van onze systemen voor zowel werk- als privéomgevingen nodigen wij u graag uit op vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen we u tevens de verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en klimaattechniek laten zien. 

Om direct een afspraak te maken belt u met +31 (0)485 478 572. U kunt ook een afspraak maken door te klikken op onderstaande knop en ons contactformulier in te vullen. 

 

Maak een afspraak

De verschillende ventilatiesystemen van ClimaLevel 

Bij ClimaLevel vinden we mensen belangrijk. We willen bijdragen aan de levens van mensen. Dit doen we door te blijven komen met innovatieve systemen die de leefkwaliteit van mensen verbeterd. Op dit moment hebben we de volgende ventilatiesystemen: 

ClimaLevel vloer

Met het ClimaLevel vloerverwarmingssysteem kunt u verwarmenventileren én koelen op de meest duurzame, innovatieve en bewezen rendabele wijze die bestaat. Sterker nog, met dit innovatieve systeem kan uw energiebesparing oplopen tot wel 70%. Meer over het ClimaLevel systeem leest u hier.

PrOxygen 

Het PrOxygen systeem van ClimaLevel is een innovatief luchtbehandelingssysteem gericht op verbeteren van het leefklimaat door middel van luchtkwaliteitsverbetering. Het systeem reinigt de verontreinigde stofdeeltjes en micro-organismen uit de lucht en brengt hier schone zuurstof voor terug. Meer over het PrOxygen systeem leest u hier.  

ClimaWand 

Het ClimaWand systeem van ClimaLevel is de toekomst en is dan ook gericht op het duurzaam renoveren van woningen en utiliteitsbouw. Het wandsysteem maakt gebruik van verse buitenlucht en recirculatielucht, welke door een ventilator worden aangestuurd. Dit geeft een enorme verbetering aan de luchtkwaliteit voor het personeel. Meer over het ClimaWand systeem leest u hier

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen