Gratis ontwerptekening

Heeft u een nieuwbouw- of renovatieproject en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een klimaatsysteem? Ontvang nu een gratis ontwerptekening. Aan de hand van digitale bouwtekeningen (met maatvoering) kunnen wij al zien welke klimaatoplossing voor u het meest geschikt is, welke zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Geheel persoonlijk en op maat gemaakt. 

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Hoe werkt de gratis ontwerptekening?

Wat hebben we van u nodig?

Heeft u de gegevens zoals bovenstaand ingevuld? Dan krijgt u van ons een e-mail ter bevestiging en gaan wij direct voor u aan de slag voor uw gratis ontwerptekening! 

Wanneer een gratis ontwerptekening ontvangen?

Indien u een nieuwbouwwoning laat bouwen of een bestaande woning gaat voorzien van een klimaatsysteem kunt u kiezen voor een van de duurzame ClimaLevel systemen. Zo bieden we u verschillende oplossingen voor een gezond en constant behaaglijk binnenklimaat. Uiteraard staan uw wensen en behoeften voorop en denken we graag mee met alle mogelijkheden bij de ontwerptekening. 

Wat kunt u verwachten van een vrijblijvend ontwerptekening?

Met uw digitale tekening van uw project berekenen wij hoeveel m3 lucht we naar binnen en naar buiten willen brengen, kijken we hoeveel vloerverwarmingsgroepen benodigd zijn en plaatsen wij onze ClimaLevel elementen in de benodigde ruimtes. 

Nadat de ontwerptekening en een raming van de kosten zijn gemaakt, nemen wij uiteraard contact met u voor het versturen van de documenten en om een toelichting te geven van de bedachte installatie.  

Vraag ontwerptekening aan

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen