Gebruik van het systeem

Het systeem zorgt ervoor dat de aardwarmte en warmtepomptechniek optimaal benut wordt

 

Vraag adviesgesprek aan

Verwarmen, koelen en ventileren van uw nieuwbouwproject

Het klimaatsysteem van ClimaLevel zorgt er voor dat ruimten worden verwarmd, gekoeld en dat er schone verse ventilatielucht door de ruimte wordt verspreid. ClimaLevel verwarmt ruimten met 'lage' CV watertemperaturen en verkoelt met 'hoge' CV temperaturen. Het systeem zorgt ervoor dat de aardwarmte en warmtepomptechniek optimaal benut wordt. Dít in ruil voor lage energiekosten. Lees op deze pagina over de techniek en het onderhoud van het systeem.

Onderhoud: complete service

Het ClimaLevel systeem is een onderhoudsarm systeem. Een jaarlijkse controle volstaat. Geen spannende dingen, geen onverwachte kosten, geen storingen. Onze intern opgeleide monteurs zijn gecertificeerd om ook onderhoud te plegen aan eventuele meegeleverde randapparatuur. Hierbij moet u denken aan de warmtepomp en de luchtbehandelingskasten. Een compleet geleverd systeem verdient een complete service.

Afspraak maken?

Voor het maken van een onderhoudsafspraak voor het randapparatuur kunt u contact opnemen of door hieronder te klikken:

 

Aanvraag onderhoud

Downloads

Download de volgende PDF’s hier:

De techniek: een eenvoudig te bedienen systeem

Het ClimaLevel systeem is een eenvoudig te bedienen klimaatbeheersingssysteem voor nieuwbouwprojecten. De eenvoud maakt het ook robuust en betrouwbaar, waardoor het systeem onderhoudsarm is. De basis is een traditioneel vloerverwarmingssysteem. Door in de vloer ook luchtkanalen te maken wordt de warmte van de vloerverwarming "dubbel" gebruikt. De lucht wordt opgewarmd voordat het uit de designroosters stroomt. Door deze combinatie worden het rendement en de reactiesnelheid enorm vergroot.

Een slim klimaatcomfort voor je woning of kantoorpand

Met ClimaLevel kun je ook het klimaatsysteem op afstand bedienen. Wanneer de warmtepomp op het internet is aangesloten kunnen we al storingen oplossen voordat u er zelf last van heeft. Met een app op je smartphone of tablet heb je altijd de volledige controle over je klimaatinstallatie. Zo kun je namelijk de verwarming, koeling en ventilatie regelen, overal ter wereld. Zo optimaliseer je je energiegebruik, verlaag je nóg verder je energiekosten en heb je altijd een perfect binnenklimaat. 

Nibe uplink op tablet
Beheren op afstand met je tablet.

Duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand

In onderstaand filmpje ziet u de opstelling van ons ClimaLevel systeem in onze showroom. Ons bewezen high-end comfort klimaatsysteem voor nieuwbouwwoningen en kantoorpanden. Het systeem waarbij duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand gaan. Belangrijke informatie: de video is gemaakt op 25-07-2018 en de buitentemperatuur op deze dag was 32°C.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen