Restaurant de Librije Zwolle

Binnentuin Librije Zwolle

In februari 2015 is het 3 sterren restaurant "De Librije" verhuist naar de binnentuin van het Spinhuis in Zwolle. Hiervoor heeft ClimaLevel Nederland de klimaatinstallatie ontworpen en gemonteerd. De eisen van de opdrachtgever waren zeer strikt en bijna onmogelijk; geen installaties in beeld, geen geluid, geen tocht, maar wel een continue aangename temperatuur voor de restaurantgasten ondanks het complete glazen dak. Dit heeft geleid tot een ontwerp waarin alle installaties onder de grond, in de constructie of in het interieurwerk zijn weggewerkt.

Restaurant De Librije ZwolleRestaurant de Librije Zwolle

Technische specificaties:

Opgeleverd: januari 2015
Installateur: Comfort & Warmte B.V. / vd Brink Koeltechniek BV
Vloeroppervlakte:  225 m²
Inhoud: 1000 m³
RC-waarde: HR+++ glas
Warmtepomp: 3 stuks Mitsubishi lucht/water warmtepomp (24KW koeling en 27 KW verwarmingscapaciteit)
WTW: Auerhaan  CTL60 (5000m³/h)
Bijzonderheden: de ClimaLevel installatie kan snel reageren op veranderingen van het binnenklimaat, zowel op temperatuur als CO2 verhogingen. Dit gebeurt door middel van het koel- en verwarmingsblok wat in de luchtbehandelingkast is gebouwd. De ‘boom’ welke dienst doet als draagconstructie voor het dak, is zijn geheel hol en zuigt onzichtbaar en geruisloos 2000 m³/h lucht af.

TV-uitzending:

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen