De Librije Zwolle

Binnentuin Librije Zwolle

In februari 2015 is het 3 sterren restaurant "De Librije" verhuizen naar de binnentuin van het Spinhuis in Zwolle. Hiervoor heeft ClimaLevel Nederland de klimaatinstallatie ontworpen en gemonteerd. De eisen van de opdrachtgever waren zeer strikt en bijna onmogelijk; geen installaties in beeld, geen geluid, geen tocht, maar wel een continue aangename temperatuur voor de restaurantgasten ondanks het complete glazen dak. Dit heeft geleid tot een ontwerp waarin alle installaties onder de grond, in de constructie of in het interieurwerk zijn weggewerkt.

De Librije Zwolle

Restaurant de Librije Zwolle

Opgeleverd: januari 2015
Installateur: Comfort & Warmte B.V. / vd Brink Koeltechniek BV
Vloeroppervlakte:  225 m²
Inhoud: 1000 m³
RC-waarde: HR+++ glas
Warmtepomp: 3 stuks Mitsubishi lucht/water warmtepomp (24KW koeling en 27 KW verwarmingscapaciteit)
WTW: Auerhaan  CTL60 (5000m³/h)
Bijzonderheden: de ClimaLevel installatie kan snel reageren op veranderingen van het binnenklimaat, zowel op temperatuur als CO2 verhogingen. Dit gebeurt door middel van het koel- en verwarmingsblok wat in de luchtbehandelingkast is gebouwd. De ‘boom’ welke dienst doet als draagconstructie voor het dak, is zijn geheel hol en zuigt onzichtbaar en geruisloos 2000 m³/h lucht af.

Wat zeggen onze klanten


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 6 beoordelingen