ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

PrOxygen ClimalevelWat is PrOxygen en wat doet het voor uw leefomgeving?

In de natuur (in de bergen, aan zee of in het bos) wordt de lucht meestal als fris, aangenaam en rustgevend ervaren. Gemiddeld brengt de mens in Nederland echter 90% van haar/zijn leven binnenshuis door, wat ervoor zorgt dat het binnenklimaat van groot belang is voor onze gezondheid. 

Deze binnenruimte is echter de plaats waar de lucht sterk verontreinigd is met stofdeeltjes, micro-organismen (bacteriën, schimmels) en verontreinigende stoffen en heeft daarmee een negatief effect op onze gezondheid.

Een manier om de lucht binnen te verbeteren is ionisatie (zuurstofactivering) van de ruimtelucht. Luchtionen zijn elektrisch geladen atomaire of moleculaire deeltjes en zijn positief of negatief geladen. Belangrijk voor ons welzijn zijn de negatief geladen kleine ionen, welke in de natuur (met name hoog in de bergen, aan zee of in het bos) in ruime mate voorhanden zijn.

Wanneer de negatief geladen zuurstof ionen in aanraking komen met de positief geladen deeltjes (=vervuiling) ontstaat er een verbinding die in combinatie met ozon (actieve zuurstof) zorgt voor een koude verbranding. Bij deze verbranding verdwijnt de vervuiling en komt er schone zuurstof vrij. Bij onweer of hoog in de stratosfeer wordt de lucht geladen met een explosie van negatief geladen deeltjes waardoor de lucht gezuiverd wordt. Met andere woorden; de lucht wordt gezuiverd op natuurlijke wijze!

Positieve kenmerken van voldoende negatief geïoniseerde ventilatielucht:

Onze steden en binnenruimtes zijn ernstig verontreinigd met stofdeeltjes, micro-organismen en verontreinigende stoffen, waardoor we ons niet kunnen “opladen” en onze gezondheid schade toe brengen. Sick Building Syndrome is geen verzonnen aandoening!

ClimaLevel heeft het PrOxygen systeem ontwikkeld als toevoeging op de ClimaLevel- en TripleVox vloeren. Daarnaast is het ook toepasbaar door middel van een hygiëne box bij bestaande ventilatie systemen. 

Met ons PrOxygen systeem zorgen we voor een enorme kwaliteitsverbetering van de inpandige lucht door de natuur na te bootsen. We herstellen de natuurlijke balans door het toevoegen van negatief geladen zuurstofionen en ozon.

“The Art of Natural Breathing; ademen zo zuiver als in de natuur.”

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

ClimaLevel klimaatsystemen