PrOxygen Luchtbehandelingssystemen

“The Art of Natural Breathing; ademen zo zuiver als in de natuur”

 

Vraag adviesgesprek aan

Goede ventilatie met een luchtbehandelingssysteem

In de natuur (in de bergen, aan zee of in het bos) wordt de lucht meestal als fris, aangenaam en rustgevend ervaren. Gemiddeld brengt de mens in Nederland echter 90% van haar/zijn leven binnenshuis door. Een goed binnenklimaat is dus van essentieel belang voor onze gezondheid. PrOxygen is de oplossing voor een goed binnenklimaat; een luchtbehandelingssyteem geschikt voor zowel huizen als kantoren. Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem is ontwikkeld als toevoeging op ventilatiesystemen. Onze unieke manier van luchtzuivering zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent van schone lucht!

Voordelen van geïoniseerde ventilatielucht:

Positieve kenmerken van voldoende negatief geïoniseerde ventilatielucht:

Onze steden en binnenruimtes zijn ernstig verontreinigd met stofdeeltjes, micro-organismen en verontreinigende stoffen, waardoor we ons niet kunnen “opladen” en onze gezondheid schade toe brengen. Sick Building Syndrome is geen verzonnen aandoening! Een luchtbehandelingssysteem is daarom extra belangrijk.

Downloads

Download de volgende PDF's hier:

Leaflet PrOxygen

Veelgestelde vragen over PrOxygen

Is er nog iets onduidelijk over het luchtbehandelingssysteem PrOxygen? Bekijk dan in onze kennisbank het onderdeel 'Veelgestelde vragen over PrOxygen'. Misschien staat je vraag er wel tussen. 

Luchtkwaliteit verbeteren met PrOxygen: wat doet het voor uw leefomgeving?

Volgens ons is het verbeteren van de luchtkwaliteit essentieel voor een goed binnenklimaat. ClimaLevel heeft daarom het PrOxygen luchtbehandelingssysteem ontwikkeld als toevoeging op de luchtbehandelingssystemen. Daarnaast is het ook toepasbaar door middel van een hygiënebox bij bestaande ventilatiesystemen. 

Met ons PrOxygen systeem zorgen we voor een enorme kwaliteitsverbetering van de inpandige lucht door de natuur na te bootsen. We herstellen de natuurlijke balans door het toevoegen van negatief geladen zuurstofionen en ozon.

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de ins en outs van onze luchtbehandelingssystemen en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

 

Vraag adviesgesprek aan

Slecht geventileerde binnenruimte: gevaar voor de gezondheid

Wanneer de binnenruimte slecht geventileerd is, is dit dé plaats waar de lucht sterk verontreinigd is met stofdeeltjes, micro-organismen (bacteriën, schimmels) en verontreinigende stoffen. Het is dus goed voor te stellen dat een slecht geventileerde ruimte een zeer negatief effect heeft op onze gezondheid.

Hoe werkt ons luchtbehandelingssysteem?

Ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen werkt op basis van ionisatie. Ionisatie (zuurstofactivering) is een perfecte manier om de lucht binnen te verbeteren. Luchtionen zijn elektrisch geladen atomaire of moleculaire deeltjes en zijn positief of negatief geladen. Belangrijk voor ons welzijn zijn de negatief geladen kleine ionen, welke in de natuur (met name hoog in de bergen, aan zee of in het bos) in ruime mate voorhanden zijn.

Wanneer de negatief geladen zuurstof ionen in aanraking komen met de positief geladen deeltjes (=vervuiling) ontstaat er een verbinding die in combinatie met ozon (actieve zuurstof) zorgt voor een koude verbranding. Bij deze verbranding verdwijnt de vervuiling en komt er schone zuurstof vrij. Bij onweer of hoog in de stratosfeer wordt de lucht geladen met een explosie van negatief geladen deeltjes waardoor de lucht wordt gezuiverd. Met andere woorden; met ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen wordt de lucht op natuurlijke wijze gezuiverd!

Wat zeggen onze klanten

"Een prettige relatie om mee samen te werken. Van harte aanbevolen!"

     

- Jur

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 9,1/10 - 10 beoordelingen