ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

“The Art of Natural Breathing; ademen zo zuiver als in de natuur.”


PrOxygen Climalevel

PrOxygen Luchtbehandelingssystemen

Het belang van goede ventilatie

In de natuur (in de bergen, aan zee of in het bos) wordt de lucht meestal als fris, aangenaam en rustgevend ervaren. Gemiddeld brengt de mens in Nederland echter 90% van haar/zijn leven binnenshuis door. Een goed binnenklimaat is dus van essentieel belang voor onze gezondheid. PrOxygen is de oplossing voor een goed binnenklimaat; een luchtbehandelingssyteem geschikt voor zowel huizen als kantoren. Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem is ontwikkeld als toevoeging op de ClimaLevel- en TripleVox vloeren. Onze unieke manier van luchtzuivering zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent van schone lucht!

Slecht geventileerde binnenruimte: gevaar voor de gezondheid

Wanneer de binnenruimte slecht geventileerd is, is dit dé plaats waar de lucht sterk verontreinigd is met stofdeeltjes, micro-organismen (bacteriën, schimmels) en verontreinigende stoffen. Het is dus goed voor te stellen dat een slecht geventileerde ruimte een zeer negatief effect heeft op onze gezondheid.

Zuivere lucht met de PrOxygen Luchtzuiveringsinstallatie

Hoe werkt ons luchtbehandelingssysteem?

Ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen werkt op basis van ionisatie. Ionisatie (zuurstofactivering) is een perfecte manier om de lucht binnen te verbeteren. Luchtionen zijn elektrisch geladen atomaire of moleculaire deeltjes en zijn positief of negatief geladen. Belangrijk voor ons welzijn zijn de negatief geladen kleine ionen, welke in de natuur (met name hoog in de bergen, aan zee of in het bos) in ruime mate voorhanden zijn.

Wanneer de negatief geladen zuurstof ionen in aanraking komen met de positief geladen deeltjes (=vervuiling) ontstaat er een verbinding die in combinatie met ozon (actieve zuurstof) zorgt voor een koude verbranding. Bij deze verbranding verdwijnt de vervuiling en komt er schone zuurstof vrij. Bij onweer of hoog in de stratosfeer wordt de lucht geladen met een explosie van negatief geladen deeltjes waardoor de lucht wordt gezuiverd. Met andere woorden; met ons PrOxygen systeem wordt de lucht op natuurlijke wijze gezuiverd!


“Natuurlijke luchtzuivering die zorgt voor een gigantische luchtkwaliteitsverbetering”


Voordelen van geïoniseerde ventilatielucht:

Positieve kenmerken van voldoende negatief geïoniseerde ventilatielucht:

Onze steden en binnenruimtes zijn ernstig verontreinigd met stofdeeltjes, micro-organismen en verontreinigende stoffen, waardoor we ons niet kunnen “opladen” en onze gezondheid schade toe brengen. Sick Building Syndrome is geen verzonnen aandoening!

Luchtkwaliteit verbeteren met PrOxygen: wat doet het voor uw leefomgeving?

Volgens ons is het verbeteren van de luchtkwaliteit essentieel voor een goed binnenklimaat. ClimaLevel heeft daarom het PrOxygen luchtbehandelingssysteem ontwikkeld als toevoeging op de ClimaLevel- en TripleVox vloeren. Daarnaast is het ook toepasbaar door middel van een hygiëne box bij bestaande ventilatie systemen. 

Met ons PrOxygen systeem zorgen we voor een enorme kwaliteitsverbetering van de inpandige lucht door de natuur na te bootsen. We herstellen de natuurlijke balans door het toevoegen van negatief geladen zuurstofionen en ozon.

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de ins en outs van onze luchtbehandelingssystemen en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

Beoordelingen

ClimaLevel

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen