PrOxygen Luchtbehandelingssystemen

“The Art of Natural Breathing; ademen zo zuiver als in de natuur”

 

Vraag adviesgesprek aan

Gezuiverde ventilatielucht met PrOxygen

In de natuur (in de bergen, aan zee of in het bos) wordt de lucht meestal als fris, aangenaam en rustgevend ervaren. Gemiddeld brengt de mens in Nederland echter 90% van haar/zijn leven binnenshuis door. Een goed binnenklimaat is dus van essentieel belang voor onze gezondheid. PrOxygen is de oplossing voor een gezond binnenklimaat; een luchtbehandelingssyteem dat geschikt is voor zowel huizen als kantoren. Het luchtbehandelingssysteem PrOxygen is energetisch, zeer efficiënt, zorgt voor gezonde lucht in uw gebouw en is ontwikkeld als toevoeging op venitlatiesystemen. Onze unieke manier van luchtzuivering zorgt ervoor dat u altijd voorzien bent van schone lucht!  

De voordelen van PrOxygen:

Beschermt mens, klimaat en natuur, bespaart energie, verhoogt de winstgevendheid.

De effectiviteit van PrOxygen is wetenschappelijk beoordeeld door toonaangevende onderzoeks- en testinstituten: ILK Dresden, Hygen Germany & Ruhruniversität Bochum.  

Luchtkwaliteit verbeteren met PrOxygen: wat doet het voor uw leefomgeving?

Volgens ons is het verbeteren van de luchtkwaliteit essentieel voor een goed binnenklimaat. ClimaLevel heeft daarom het PrOxygen luchtbehandelingssysteem ontwikkeld als toevoeging op de luchtbehandelingssystemen. Daarnaast is het ook toepasbaar door middel van een hygiënebox bij bestaande ventilatiesystemen. 

Met ons PrOxygen systeem zorgen we voor een enorme kwaliteitsverbetering van de inpandige lucht door de natuur na te bootsen. We herstellen de natuurlijke balans door het toevoegen van negatief geladen zuurstofionen en ozon.

Veelgestelde vragen over PrOxygen

Is er nog iets onduidelijk over het luchtbehandelingssysteem PrOxygen? Bekijk dan in onze kennisbank het onderdeel 'Veelgestelde vragen over PrOxygen'. Misschien staat je vraag er wel tussen. 

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de ins en outs van onze luchtbehandelingssystemen en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

 

Vraag adviesgesprek aan

Slecht geventileerde binnenruimte: gevaar voor de gezondheid

Wanneer de binnenruimte slecht geventileerd is, is dit dé plaats waar de lucht sterk verontreinigd is met stofdeeltjes, micro-organismen (bacteriën, schimmels) en verontreinigende stoffen. Het is dus goed voor te stellen dat een slecht geventileerde ruimte een zeer negatief effect heeft op onze gezondheid.

Wat is een luchtbehandeling?

Luchtbehandeling is een ruim begrip voor het behandelen van lucht in een bepaalde ruimte. Met luchtbehandeling zorg je er onder ander voor dat de lucht in huis wordt ververst door schone buitenlucht. Daarbij zorg je dat bacteriën, virussen en schimmels uit de schone lucht gefilterd worden. Ook kan je een ruimte met luchtbehandeling ook verkoelen en verwarmen. 

Hoe werkt ons luchtbehandelingssysteem?

Ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen werkt op basis van ionisatie. Ionisatie (zuurstofactivering) is een perfecte manier om de lucht binnen te verbeteren. Luchtionen zijn elektrisch geladen atomaire of moleculaire deeltjes en zijn positief of negatief geladen. Belangrijk voor ons welzijn zijn de negatief geladen kleine ionen, welke in de natuur (met name hoog in de bergen, aan zee of in het bos) in ruime mate voorhanden zijn.

Wanneer de negatief geladen zuurstof ionen in aanraking komen met de positief geladen deeltjes (=vervuiling) ontstaat er een verbinding die in combinatie met ozon (actieve zuurstof) zorgt voor een koude verbranding. Bij deze verbranding verdwijnt de vervuiling en komt er schone zuurstof vrij. Bij onweer of hoog in de stratosfeer wordt de lucht geladen met een explosie van negatief geladen deeltjes waardoor de lucht wordt gezuiverd. Met andere woorden; met ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen wordt de lucht op natuurlijke wijze gezuiverd!

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 9,1/10 - 10 beoordelingen