Veelgestelde vragen over het PrOxygen luchtbehandelingssysteem 

PrOxygen Luchtbehandelingsysteem

 • Hoe werkt het PrOxygen luchtbehandelingssysteem?
  Ons luchtbehandelingssysteem PrOxygen werkt op basis van ionisatie. Ionisatie (zuurstofactivering) is een perfecte manier om de lucht binnen te verbeteren. Luchtionen zijn elektrisch geladen atomaire of moleculaire deeltjes en zijn positief of negatief geladen. Belangrijk voor ons welzijn zijn de negatief geladen kleine ionen, welke in de natuur (met name hoog in de bergen, aan zee of in het bos) in ruime mate voorhanden zijn.

  Wanneer de negatief geladen zuurstof ionen in aanraking komen met de positief geladen deeltjes (=vervuiling) ontstaat er een verbinding die in combinatie met ozon (actieve zuurstof) zorgt voor een koude verbranding. Bij deze verbranding verdwijnt de vervuiling en komt er schone zuurstof vrij. Bij onweer of hoog in de stratosfeer wordt de lucht geladen met een explosie van negatief geladen deeltjes waardoor de lucht wordt gezuiverd. Met andere woorden; met ons PrOxygen systeem wordt de lucht op natuurlijke wijze gezuiverd!
 • Waar wordt het PrOxygen luchtbehandelingssysteem geplaatst?
  Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem wordt geplaatst op de ventilatiebuizen van de WTW-installatie, ofwel de luchtbehandelingskast. PrOxygen is toepasbaar in nieuwbouw en bestaande WTW installaties door het plaatsen van een slimme hygiënebox en (minimaal) drie negatieve zuurstof generatoren. Het plaatsen van het PrOxygen luchtbehandelingssysteem wordt verricht door intern opgeleide monteurs van ClimaLevel Nederland. Neem contact op met een ClimaLevel adviseur om te kijken wanneer het plaatsen van het luchtbehandelingssysteem kan worden verricht via: info@climalevel.nl
   
 • Uit welke componenten bestaat het PrOxygen luchtbehandelingssysteem?
  Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem bestaat uit (minimaal) drie ionisatoren en een ozonapparaat. Om het luchtbehandelingssysteem aan de ventilatiebuis te plaatsen wordt gebruikgemaakt van een kanaalbevestigingsbeugel. 

  Voor welk type woningen is het PrOxygen luchtbehandelingssysteem geschikt?
 • Het PrOxygen luchtbehandelingssysteem kan in iedere particuliere woning worden toegepast, maar ook in kantoren, ziekenhuizen en schoolgebouwen. Wilt u het luchtbehandelingssysteem graag werkend zien in een van onze referentiepanden? Neem dan contact op met een ClimaLevel adviseur om te kijken wanneer een bezichtiging mogelijk is via: info@climalevel.nl

  Liever een demonstratie van het PrOxygen systeem?

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u nog inhoudelijke vragen of wilt u advies over klimaatinstallaties? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs. 

 

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen