Hygiëne

Schone lucht in huis, omdat hygiëne essentieel is

 

Vraag adviesgesprek aan

Gezond leven begint met gezonde lucht in huis

U staat er vaak niet bij stil, maar schone lucht in huis is essentieel voor uw gezondheid. Een mens kan 5 dagen zonder eten, 3 dagen zonder drinken, maar slechts een aantal minuten zonder lucht. Vuil, zand en stof voelen zich thuis in de traditionele convectorputten en radiatoren. Dit heeft tot gevolg dat luchtbehandelingssystemen minder goed kunnen werken en de luchtkwaliteit in uw huis verslechtert. De oplossing voor een gezond huis? Ventileren met ClimaLevel!

Wij bieden klimaatsystemen aan die bijdragen aan een gezond binnenklimaat waarbij voldoende verse buitenlucht naar uw woning of kantoorpand wordt gestuurd. Het ClimaLevel systeem is reukloos bij extra warmte of koelte. Al met al dé ideale oplossing voor schone lucht in huis. Wacht niet langer en verleng uw leven met een gezond klimaatsysteem!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bij een goede gezondheid hoort schone lucht. Wees daar zuinig op en vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek bij ons aan. Wij zullen spoedig uw aanvraag in behandeling nemen en hierop terugkomen. Heeft u verder nog vragen die u ons wilt stellen? Ook dat kan via onderstaande button!

 

Vraag adviesgesprek aan

 

 

De gevaren van ongezonde lucht

Dagelijks ongezonde lucht inademen kan schadelijke gevolgen hebben voor zowel kinderen  als volwassenen. Bij kinderen wordt de ontwikkeling van de longen en hersenen geschaad. De gevolgen hiervan zijn permanent. Bij ouderen kan het inademen van vervuilde lucht leiden tot dementie en hart- en vaatziekten. Daarnaast verergert luchtvervuiling longziekten als astma en COPD. Vandaar dat schone lucht in huis noodzakelijk is voor elk gezond huis. Neem geen risico en informeer u vandaag nog over onze ClimaLevel luchtbehandelingssystemen!

Meer dan een hygiënische klimaatoplossing

In de publicatie van het ziekenhuis van Koblenz (klik hier om te downloaden) kunt u lezen dat het systeem van ClimaLevel aan de allerhoogste eisen voldoet en zorgt voor schone lucht en een hygiënisch binnenklimaat. Sterker nog: tijdens het onderzoek bleek dat de gemeten luchtkwaliteit zuiverder is dan de aangezogen buitenlucht. Voor meer certificaten en publicaties over de prestaties van Climalevel klimaatsystemen kunt u hier klikken.  

Luchtsystemen voor de toekomst

Bij ClimaLevel hechten we veel waarde aan de komende generaties en een groene toekomst, vandaar dat onze systemen een duurzame oplossing zijn voor het milieu. Vanaf het moment dat u een ClimaLevel systeem laat installeren wordt uw huis energiezuinig, waardoor u ook nog eens bespaart op energiekosten. Investeren in ClimaLevel vormt daarmee een investering in zowel uw toekomst als in die van uw (klein)kinderen!

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen