ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Gasloos bouwen | Verwarmen & Koelen | ClimaLevel Klimaatsysteem

De toekomst: Gasloos verwarmen en koelen

Het heeft heel bouwend Nederland bezig gehouden en het zal ook u vást niet ontgaan zijn: vanaf 1 juli 2018 is het voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren verplicht om nieuwe woningen gasloos te bouwen. Nieuwbouwwoningen worden dus niet meer op het aardgasnetwerk aangesloten, terwijl dat voorheen nog een verplichting was. Een grote verandering met nog grotere gevolgen. In dit artikel geven wij meer inzicht in de toekomst van het gasloos bouwen en zoomen wij met name in op het gasloos verwarmen en koelen.

Wat kunt u verwachten in dit artikel

Waarom wordt gasloos bouwen verplicht?

De overstap naar gasloos bouwen is vastgelegd in de Wet Voortgang Energietransitie (VET). Met deze wet heeft de overheid haar beleid eigenlijk met 180 graden gedraaid. Logisch dus dat ze hierbij niet over één nacht ijs zijn gegaan en er serieuze redenen ten grondslag liggen aan dit besluit.

De laatste jaren is het debat over het bestrijden van klimaatverandering steeds verder aangewakkerd. De Nederlandse overheid wil de CO2-uitstoot drastisch verminderen om de gevolgen van de globale temperatuurstijging te beperken. Zo is eerder al bepaald dat koken op gas in 2050 uitgebannen moet zijn.

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

ClimaLevel klimaatsystemen