Duurzaamheid

Het is immers belangrijk om goed te zorgen voor de aarde waar we allemaal een deel van uitmaken

 

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaamheid bij ClimaLevel

Duurzaamheid op globaal niveau is ontzettend belangrijk. Het neemt een steeds belangrijkere plaatst in en terecht! ''We hebben immers maar één aarde waar we allemaal een deel van uitmaken.'' Je kunt hierbij denken aan zaken als: minder water gebruiken, recyclen, zuiniger rijden of geheel elektrisch rijden.

Maar ook een klimaatsysteem kan een grote invloed hebben op het klimaat en duurzaam leven. Je pakt hiermee meerdere aspecten tegelijk, namelijk het ventileren, koelen en verwarmen van het gebouw. ClimaLevel zorgt ervoor dat je op een duurzame en toekomstgerichte manier uw binnenklimaat kan beheersen en is de nummer één voor klimaatbeheersing in uw huis of kantoorpand.

Vrijblijvend advies duurzaam investeren

Voor gratis advies over investeren in een duurzaam klimaatsysteem kunnen we op verzoek een afspraak maken. Ook om vragen te beantwoorden en om alle mogelijkheden in kaart te brengen voorzien we u graag van uitleg. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met +31 (0485) 478 572 of vul ons contactformulier in door op de onderstaande knop te drukken. Wij nemen dan uiteraard zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Neem nu contact op

Groen, bewust en toekomstgericht

Duurzaamheid staat steeds hoger in het vaandel, zo ook bij ClimaLevel. Want we willen natuurlijk ook dat onze kinderen en kleinkinderen van de natuur kunnen genieten. Bij ClimaLevel zetten we ons in voor een gezond en duurzaam binnenklimaat met een zo min mogelijke impact op het milieu. Met de klimaatsystemen van ClimaLevel Nederland wordt uw woning of kantoorpand niet alleen energiezuinig, maar tegelijkertijd is het een duurzame investering voor de toekomst door het gebruik van technieken waar u tientallen jaren mee vooruit kan.

Duurzaam investeren

Investeren in een klimaatsysteem is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook erg duurzaam voor uw portemonnee. Onze klimaatsystemen hebben namelijk een lange levensduur. Dit betekent tegelijkertijd ook dat de afschrijvingskosten erg laag zijn. Het is daarnaast ook een waardevaste investering, omdat het systeem een onderdeel van het gebouw wordt. Het brengt dus voordelen mee voor het klimaat en milieu, maar tegelijkertijd is het op financieel terrein ook erg waardevol.

Woningwaarde verhogen met het energielabel

Voor de meeste woningen en utiliteitsgebouwen (zoals kantoren, scholen of ziekenhuizen) is een energielabel bij verkoop, verhuur en oplevering verplicht. Wanneer je geen energielabel hebt riskeer je een boete. Maar wist je ook dat een energielabel kan zorgen voor een waardevermeerdering? Wanneer je woning of kantoorpand is voorzien van een zuinig energielabel, gaat de waarde ervan omhoog. Met goede isolatiewaarden en een duurzaam klimaatsysteem kan je ervoor zorgen dat jouw woning nauwelijks meer energie verliest en een beter energielabel krijgt. 

Energielabel NTA 8800

 

 

 

 

Per 1 januari 2021 energielabel op basis van NTA 8800

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen