ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam en energiezuinig koelen met Climalevel

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem

Het ClimaLevel systeem is méér dan alleen een vloerverwarming. ClimaLevel kan namelijk óók koelen, zonder gebruik te maken van energieverslindende en lawaaierige airco’s. Door koud water door de vloerslangen te laten lopen, koelt de vloer en de ventilatielucht af. Door deze toepassing kan de ruimte tot wel 10°C lager zijn dan de buitentemperatuur. Tijdens de hittegolven in Nederland blijft het in onze referentiepanden heerlijk koel met binnentemperaturen van 21 tot 23°C.

Van vloerverwarming naar topkoeling

ClimaLevel koeling is op dit moment de meest comfortabele, duurzame en energiezuinige manier van koelen. Wilt u dit ook ervaren, neem contact met ons op voor een referentiebezoek.

Bekijk hieronder op de doorsnede de temperaturen in zomersituatie

 

Temperaturen in huis tijdens de zomer

De systemen van ClimaLevel zijn maatwerk en worden bij de bouw gelijk meegenomen. Wanneer u een duurzame oplossing zoekt om uw bestaande woning of kantoor te verkoelen en te verwarmen, kiest u voor TripleVox

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Koelen