ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam en energiezuinig koelen met Climalevel

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem

Het ClimaLevel systeem is méér dan alleen een vloerverwarming. ClimaLevel kan namelijk óók koelen, zonder gebruik te maken van energieverslindende en lawaaierige airco’s. Door koud water door de vloerslangen te laten lopen, koelt de vloer en de ventilatielucht af. Door deze toepassing kan de ruimte tot wel 10°C lager zijn dan de buitentemperatuur. Tijdens de hittegolven in Nederland blijft het in onze referentiepanden heerlijk koel met binnentemperaturen van 21 tot 23°C.

Koelen met vloerverwarming

Bent u op zoek naar een geschikte oplossing om uw kantoor of huis te koelen met vloerverwarming? Dan is ClimaLevel koeling voor u de meest comfortabele, duurzame en energiezuinige manier van koelen. Benieuwd naar ons koelsysteem? Ervaar dan ons systeem. Neem contact met ons op, dan plannen wij samen met u een referentiebezoek in.

Duurzaam koelsysteem

In onderstaand filmpje ziet u de opstelling van ons ClimaLevel systeem in onze showroom. Ons bewezen high end comfort klimaatsysteem voor woningen en kantoorpanden, waarbij duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand gaan. Belangrijke informatie: de video is gemaakt op 25-07-2018 en de buitentemperatuur op deze dag was 32°C.

Doorsnede van het Climalevel koelsysteem

Bekijk hieronder op de doorsnede de temperaturen in zomersituatie. In het schema is per plaats weergegeven wat de temperatuur binnen het koelsysteem is.

huis koelen met vloerverwarming

Op maat gemaakt koelsysteem voor nieuwbouw woningen & kantoren

De systemen van ClimaLevel zijn maatwerk en worden bij de bouw gelijk meegenomen. Het traditionele Climalevel systeem is dan ook alleen geschikt voor nieuwbouw. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw bestaande woning of kantoor te verkoelen en te verwarmen? Kijk dan eens naar ons TripleVox systeem.

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de ins en outs van het systeem en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

Koelen