ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam en energiezuinig koelen met ClimaLevel

Veelzijdig en duurzaam klimaatsysteem voor nieuwbouw

Het ClimaLevel systeem, geschikt voor nieuwbouwprojecten, is méér dan alleen een vloerverwarming. ClimaLevel kan namelijk óók koelen, zonder gebruik te maken van energieverslindende en lawaaierige airco’s. Door koud water door de vloerslangen te laten lopen, koelt de vloer en de ventilatielucht af. Zo kunt u dus duurzaam koelen met uw vloerverwarming. Door deze toepassing kan de ruimte tot wel 10°C lager zijn dan de buitentemperatuur. Tijdens de hittegolven in Nederland blijft het in onze referentiepanden heerlijk koel met binnentemperaturen van 21 tot 23°C. Wij leveren met ons klimaatsysteem volledig maatwerk in koelsystemen.

Koelen met vloerverwarming

Bent u op zoek naar een geschikte oplossing om uw nieuwbouwproject te koelen met vloerverwarming? Dan is koeling met het ClimaLevel-systeem voor u de meest comfortabele, duurzame en energiezuinige manier van koelen. Koelen zonder aircosysteem, dat is de toekomst! Benieuwd naar ons koelsysteem? Neem contact met ons op, dan plannen wij samen met u een referentiebezoek in. 

Duurzaam koelsysteem voor nieuwbouw

ClimaLevel is een duurzaam koelsysteem voor nieuwbouwprojecten. In onderstaand filmpje ziet u de opstelling van het ClimaLevel-systeem in onze showroom. Het bewezen high-end comfortabel klimaatsysteem voor nieuwbouwwoningen en -kantoorpanden, waarbij duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand gaan. Belangrijke informatie: de video is gemaakt op 25-07-2018 en de buitentemperatuur op deze dag was 32°C.

Doorsnede van het ClimaLevel koelsysteem

Bekijk hieronder op de doorsnede de temperaturen in zomersituatie. In het schema is per plaats weergegeven wat de temperatuur binnen het koelsysteem is.

huis koelen met vloerverwarming

Koeling op maat voor nieuwbouw en renovatie

De systemen van ClimaLevel zijn maatwerk en worden bij de bouw gelijk meegenomen. Hiermee heeft u volledige koeling op maat. Het traditionele ClimaLevel systeem is dan ook alleen geschikt voor nieuwbouw. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw bestaande woning of kantoor te verkoelen en te verwarmen? Kijk dan eens naar een doorontwikkeling van de ClimaLevel-vloer: TripleVox. Wanneer een vloersysteem niet mogelijk is, bieden wij diverse wandsystemen aan in de vorm van de ClimaWand of de OptiWand. Onze systemen bieden een volledig klimaatsysteem voor uw nieuwbouwhuis of -kantoor. 

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alle de ins en outs van de duurzame systemen voor nieuwbouw of renovatie en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

Koelen