ClimaLevel klimaatbeheersingsystemen

''''Aardgasvrije woning? Toekomstbestendig bouwen met ClimaLevel!''

 

Vraag adviesgesprek aan

Energie besparen op jouw verwarming? 6 besparing tips!

Besparen op je energierekening is makkelijker dan je denkt, en je hoeft er niet eens veel moeite voor te doen. Met deze 6 tips verwarm jij je huis en bespaar je op je energierekening. Doe de deuren dicht in huis, als je niet thuis bent zet je de verwarming lager en ’s nachts kan de verwarming op 15 graden.

Elk huishouden past wel een paar tips toe, maar zelden allemaal en ook niet altijd. Een gemiste kans, want wist je dat je met deze tips gemiddeld zo’n 700 euro per jaar kan besparen? Wanneer je slim én efficiënt je huis verwarmt, verbruik je minder gas. Dit komt niet alleen ten goede voor je energierekening, maar dit is ook nog eens goed voor het klimaat door de minder CO2-uitstoot.

Gaat dit dan ten koste van het comfortabel leven in huis? Nee, zeker niet, Er kan namelijk een groot verschil gemaakt worden met het verlagen van de verwarming als er niemand thuis is of wanneer iedereen slaapt.

Besparen op je energierekening met ClimaLevel

Ten eerste hopen we natuurlijk dat je wat aan de tips hebt. Besparen op je energierekening kan best nog weleens uitdaging zijn namelijk. Wij van ClimaLevel helpen en adviseren u hier dan graag bij. Met bijvoorbeeld Climate Control heb jij de volledige controle in huis. Meer weten over Climate Controle? Lees het hier.

Klimaatbeheersing: geen overbodige luxe

Dankzij klimaatbeheersing heb jij de controle over de temperatuur, de verse lucht (ventilatie) en het binnenhouden van de gewenste lucht (isolatie). 

Klimaatbeheersing nieuwbouw: ClimaLevel

Geïnteresseerd in klimaatbeheersing voor uw nieuwbouw?  ClimaLevel biedt duurzame oplossingen in de installatietechniek en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Lees hier over de voordelen van het ClimaLevel systeem; hét duurzame klimaatsysteem voor nieuwbouw.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. Onze specialisten helpen u graag. Meer weten over ClimaLevel Klimaatbeheersing? Lees dan hier meer.

Energie besparen op jouw verwarming? Hierbij 6 tips!

Tip #1. Alle deuren dicht in huis. 

Wanneer alle deuren gesloten zijn in huis, is er minder tocht in huis. Hiernaast verliest de kamer dan ook geen warmte. Houd dus alle deuren dicht in huis, hiermee heb je minder warmteverlies. Met het sluiten van de deuren kun je gemiddeld wel zo’n 240 euro per jaar besparen! Vergeet jij weleens de deur dicht te doen? Denk dan eens na over een deurdranger. Met een deurdranger gaan deuren namelijk automatisch dicht.

Tip #2. Verwarming ’s nachts op 15 graden. 

Door je thermostaat ’s nachts op 15 graden te zetten bespaar je gemiddeld 100 euro per jaar op je energierekening. Wanneer je slaapt, merk je vrij weinig van de temperatuur en kost het dus alleen maar geld. Er is wel een side note: heb je vloerverwarming? Zet dan je thermostaat op 17 graden. Het opwarmen duurt anders te lang. Tot slot heeft koel slapen veel voordelen! Zo werkt je stofwisseling beter, voorkomt het rimpels en verbrand je meer calorieën. Meer weten over de voordelen van koel slapen? Lees ze hier

Tip #3. Thermostaat 1 graad lager

Je verwarming 1 graad lager zetten kan op jaarbasis al meer dan 90 euro per jaar schelen. Dit kan best wel de moeite waard zijn dus.  Daarbij: wanneer de temperatuur 1 graden lager ligt, merk je dit eigenlijk nauwelijks. Een makkelijke manier om te besparen op je energierekening!

Tip #4. Overdag niemand thuis? 15 graden!

Wanneer er niemand thuis is, hoeft het binnen ook niet warm te zijn. Door je thermostaat overdag op 15 graden te zetten kan jij op jaarbasis al gauw 160 euro besparen op de energierekening. 

Tip #5. Verwarm je slaapkamer niet

Je slaapkamer niet verwarmen? Dit klinkt misschien raar, maar als je de feiten ernaast legt valt dit eigenlijk best wel mee. Wanneer je slaapt merk je eigenlijk vrij weinig van de temperatuur, dus kan de verwarming ook wel wat lager. Vervolgens heeft wat koeler slapen zoals gezegd aardig wat voordelen. Wanneer je onder een deken ligt zal de temperatuur van jouw lichaam onder de dekens blijven en jou dus blijven verwarmen. En last but not least: je bespaart ook nog eens 80 euro per jaar!

Tip #6. Voor het slapen de thermostaat op 15 graden

Als je weet dan je over een uurtje naar bed gaat, kun je alvast de thermostaat op 15 graden zetten. Hiermee bespaar je gemiddeld zo’n 20 euro per jaar.
Kortom: genoeg manieren om te besparen op je energierekening. Hoeveel manieren pas jij al toe?

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen