Over ClimaLevel

In 2007 opgericht en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen

 

Vraag adviesgesprek aan

Al 40 jaar hét systeem voor ultiem wooncomfort

Het ClimaLevel systeem is uitgevonden in de jaren 80 in Duitsland. In de loop der jaren is dit systeem geoptimaliseerd tot hetgeen wat vandaag de dag het ultieme wooncomfort kan bieden. Door de groeiende vraag naar duurzame oplossingen in de installatietechniek is ClimaLevel Nederland B.V. in 2007 opgericht en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Sinds 2020 zijn de systemen ClimaWand en OptiWand beschikbaar voor bestaande bouw. Daarnaast biedt PrOxygen de mogelijkheid de lucht in gebouwen te zuiveren.

Rapporten en verslagen onderbouwen de voordelen

ClimaLevel garandeert een optimaal binnenklimaat. De oplossingen die worden geboden zijn altijd op maat gemaakt en dragen bij aan een comfortabele ruimte. Bekijk en download hieronder de certificaten en publicaties over het ClimaLevel systeem.

Downloads:

Gelijkwaardigheidscertificaat CLN
Hygiene certificaat
Rapport Schmith Reuter

Geïnteresseerd in een ClimaLevel systeem?

Wilt u uw woning of kantoor graag verwarmen, ventileren en koelen met behulp van een ClimaLevel systeem, of wilt u graag meer weten over het systeem? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u alles over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw woning of bedrijfsruimte. Liever een vrijblijvend ontwerp voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Klik dan hieronder en we gaan direct voor u aan de slag!

 

Vrijblijvend ontwerpschets

Altijd op de hoogte blijven? Tijd voor de ClimaLevel nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven over onderwerpen als duurzaamheid, energiebesparing, installatietechniek of gewoon meer weten van ClimaLevel? Meld u dan HIER aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt maximaal 2 keer per maand onze nieuwsbrief. Opzeggen is altijd mogelijk.

 

Schrijf je nu in

Oplossingen voor comfortabel wonen

Vanuit ons kantoor werken installateurs en ingenieurs nauw samen om het ClimaLevel systeem succesvol te implementeren en voor optimale klimaatoplossingen te zorgen. Zo kunnen onze ingenieurs de gewenste werktekeningen, hydraulische schema's en bouwtechnische adviezen op maat ontwikkelen en middels een projectmap uitleveren. Onze ingenieurs zorgen verder voor een complete begeleiding, oplevering en de juiste service achteraf! ClimaLevel Nederland B.V. beschikt over alle benodigde certificaten en gelijkwaardigheidsverklaring!

directeur climalevel

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen