Over ClimaLevel

In 2007 opgericht en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen

 

Vraag adviesgesprek aan

Al 40 jaar hét systeem voor ultiem wooncomfort

Het ClimaLevel systeem is uitgevonden in de jaren 80 in Duitsland. In de loop der jaren is dit systeem geoptimaliseerd tot hetgeen wat vandaag de dag het ultieme wooncomfort kan bieden. Door de groeiende vraag naar duurzame oplossingen in de installatietechniek is ClimaLevel Nederland B.V. in 2007 opgericht en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Sinds 2020 is het systeem OptiWand beschikbaar gesteld voor bestaande bouw. Daarnaast biedt PrOxygen de mogelijkheid de lucht in gebouwen te zuiveren.

Altijd op de hoogte blijven? Tijd voor de ClimaLevel nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven over onderwerpen als duurzaamheid, energiebesparing, installatietechniek of gewoon meer weten van ClimaLevel? Meld u dan HIER aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt maximaal 2 keer per maand onze nieuwsbrief. Opzeggen is altijd mogelijk.

 

Schrijf je nu in

Rapporten en verslagen onderbouwen de voordelen

ClimaLevel garandeert een optimaal binnenklimaat. De oplossingen die worden geboden zijn altijd op maat gemaakt en dragen bij aan een comfortabele ruimte. Bekijk en download hiernaast de certificaten en publicaties over het ClimaLevel systeem.

Geïnteresseerd in een ClimaLevel systeem?

Wilt u uw woning of kantoor graag verwarmen, ventileren en koelen met behulp van een ClimaLevel systeem, of wilt u graag meer weten over het systeem? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u alles over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw woning of bedrijfsruimte. Liever een vrijblijvend ontwerp voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Klik dan hieronder en we gaan direct voor u aan de slag!

 

Vrijblijvend ontwerpschets

Downloads:

Gelijkwaardigheidscertificaat CLN
BENG berekening CLN
Hygiene certificaat (DE)
Rapport Schmith Reuter (DE)

Oplossingen voor comfortabel wonen

Vanuit ons kantoor werken installateurs en ingenieurs nauw samen om het ClimaLevel systeem succesvol te implementeren en voor optimale klimaatoplossingen te zorgen. Zo kunnen onze ingenieurs de gewenste werktekeningen, hydraulische schema's en bouwtechnische adviezen op maat ontwikkelen en middels een projectmap uitleveren. Onze ingenieurs zorgen verder voor een complete begeleiding, oplevering en de juiste service achteraf! ClimaLevel Nederland B.V. beschikt over alle benodigde certificaten en gelijkwaardigheidsverklaring!

directeur climalevel

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen