ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Over ClimaLevel

Directeur Climalevel

Al 40 jaar hét systeem voor ultiem wooncomfort

Het ClimaLevel systeem is uitgevonden in de jaren 80 in Duitsland. In de loop der jaren is dit systeem geoptimaliseerd tot hetgeen wat vandaag de dag het ultieme wooncomfort kan bieden. Door de groeiende vraag naar duurzame oplossingen in de installatietechniek is ClimaLevel Nederland B.V. in 2007 opgericht en richt zich op de advisering, engineering en montage van de ClimaLevel systemen. Door ontwikkeling van het ClimaLevel systeem is sinds 2017 ook de dunne variant TripleVox beschikbaar. Sinds 2020 zijn de systemen ClimaWand en OptiWand beschikbaar voor bestaande bouw. Daarnaast biedt PrOxygen de mogelijkheid de lucht in gebouwen te zuiveren.

Oplossingen voor comfortabel wonen

Vanuit ons kantoor werken installateurs en ingenieurs nauw samen om het ClimaLevel systeem succesvol te implementeren en voor optimale klimaatoplossingen te zorgen. Zo kunnen onze ingenieurs de gewenste werktekeningen, hydraulische schema's en bouwtechnische adviezen op maat ontwikkelen en middels een projectmap uitleveren. Onze ingenieurs zorgen verder voor een complete begeleiding, oplevering en de juiste service achteraf! ClimaLevel Nederland B.V. beschikt over alle benodigde certificaten en gelijkwaardigheidsverklaring!

Pand ClimaLevel

Geïnteresseerd in een ClimaLevel systeem?

Wilt u uw woning of kantoor graag verwarmen, ventileren en koelen met behulp van een ClimaLevel systeem, of wilt u graag meer weten over het systeem? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u alles over de werking, het proces en de toepassing van het systeem in uw woning of bedrijfsruimte.

Wat zeggen onze klanten..


"Het is een erg prettig klimaat systeem. Onze gasten vinden het erg heerlijk, vooral voor de gasten is een gezonde lucht erg belangrijk. Het belangrijkste verschil merkten we afgelopen zomer, voor de verbouwing hadden we airco's, dit was geen frisse lucht en de gasten klagen over trek. Nu hebben we heerlijk verse lucht en geen klachten dat er trek heerst, complimenten!"

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

Over ClimaLevel