ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Tips voor duurzaamheid op kantoor

Duurzaamheid op kantoor, hoe krijgt u dit voor elkaar? Groen en duurzaamheid wordt steeds meer een ding in de huidige maatschappij. Bedrijven onderscheiden zich door mee te gaan met deze revolutie en milieubewuster om te gaan met alle zaken om zich heen. Zo ook op kantoor. 

duurzaamheid op kantoor

Er valt meer te verduurzamen dan je misschien op het eerste oog zou denken. Gelukkig is duurzaamheid tegenwoordig ook niet meer zo moeilijk, zelfs met relatief kleine stapjes kunt u al een wereld van verschil maken. 

Volgens kenners is de wereld er slechter aan toe dan ooit. Duurzaamheid wordt dan ook niet meer gezien als luxe, maar al echte noodzaak. Een mooie revolutie als u het ons vraagt. ClimaLevel doet hier dan ook graag aan mee met onze duurzame klimaat- en luchtbehandelingssystemen. 

Een duurzamer kantoor, zo krijgt u het voor elkaar

Duurzaamheid op kantoor? Het is makkelijker dan u denkt. Met deze tips maakt u uw kantoor duurzamer, groener en milieubewuster.

De basistips voor duurzaamheid op kantoor

Er zijn wel honderden manieren om uw kantoor duurzamer te maken, maar welke hebben nou echt de meeste impact? Wij hebben 5 basistips klaargezet voor u om een duurzamer kantoor te realiseren.

Tip #1. Duurzaam kantoorpand

Een duurzaam kantoor begint natuurlijk bij het kantoorpand zelf. Door alleen maar groene energie in te kopen stoot u veel minder CO2 uit. Op deze manier werkt u aan een duurzaam kantoor. 

Wilt u nog een stapje verder gaan, dan kunt u nadenken over zonnepanelen op uw dak of kiezen voor een groen dak. Er zijn ook kleine manieren om te werken aan een duurzaam kantoor zoals bijvoorbeeld de ramen goed isoleren, licht niet onnodig laten branden of bijvoorbeeld de verwarming wat lager zetten. 

Tip #2. Duurzaam meubilair en interieur 

Ook op het gebied van meubilair en interieur kunt u flinken stappen maken naar een duurzamer kantoor. U kunt hierbij denken aan duurzame meubels (bureaus, of stoelen), duurzame muren of een duurzame vloer.

Tip #3. Duurzame kantoorartikelen

Een duurzaam kantoor kan natuurlijk niet zonder duurzame kantoorartikelen. Zo kunt u kiezen voor duurzaam papier, duurzame pennen, notitieblokjes, enveloppen, mappen en ga zo maar door.

Tip #4. Duurzaam eten en drinken

Op kantoor wordt op een dag aardig wat gegeten en gedronken. Zo wordt er gemiddeld per persoon 2,4 koppen koffie per dag gedronken. Dat komt neer op 260 liter op jaarbasis! Door te kiezen voor duurzaam eten en drinken kunt u mooie stappen zetten richting een duurzaam kantoor.

Tip #5. Plastic, plastic en nog eens plastic

Er is onwijs veel plastic op de wereld. Inmiddels is het wel bekend dat plastic onwijs slecht is voor het milieu en vaak belandt op plekken waar het niet hoort te liggen. Door te streven naar een zero waste kantoor kan het gebruik van plastic op kantoor worden verminderd.

Duurzaamheid op kantoor?  Een duurzaam klimaat- en luchtbehandelingssysteem

ClimaLevel is gespecialiseerd in het plaatsen van duurzame klimaat- en luchtbehandelingssystemen in zowel huizen als kantoren. Met een duurzaam klimaat- en luchtbehandelingssysteem pak je meerdere aspecten tegelijkertijd aan, namelijk het ventileren, koelen en verwarmen van uw woning of kantoor. ClimaLevel zorgt ervoor dat je op een duurzame en toekomstgerichte manier uw binnenklimaat kan beheersen en is de nummer één voor klimaatbeheersing in uw huis of kantoorpand.

ClimaLevel KlimaatbeheersingTripleVox Klimaatbeheersing

Duurzaam investeren in een ClimaLevel systeem

Met een ClimaLevel systeem werkt u niet alleen aan duurzaamheid op kantoor, maar ook aan het milieu en natuurlijk uw eigen portemonnee. De klimaatsystemen van ClimaLevel hebben een lange levensduur, waardoor de afschrijvingskosten erg laag zijn. 

Duurzaamheid op kantoor? Neem nu contact op met ClimaLevel

Geïnteresseerd in een duurzaam klimaat- en luchtbehandelingssysteem van ClimaLevel? Neem nu contact op en bespreek de mogelijkheden voor uw pand of kantoor!

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

Beoordelingen

ClimaLevel

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen