ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam verwarmingssysteem dat zorgt voor een prettig binnenklimaat

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig; het ClimaLevel systeem verwarmt namelijk op een unieke manier, waarbij twee manieren samen werken aan een optimale en comfortabele gevoelstemperatuur. Enerzijds wordt uw huis verwarmd door stralingswarmte van de vloerverwarming, anderzijds door de convectiewarmte, waarbij lucht stroomt door holle bodemelementen.

Door de lage snelheid waarmee de verwarmde lucht via designroosters de ruimte in komt, is deze geruisloos en niet voelbaar. Deze designroosters worden geplaatst voor ramen of glaspuien, waardoor er geen koudeval optreedt en de traditionele, logge en stoffige radiatoren en convectorputten niet meer nodig zijn.

Energiebesparing zonder minder te verwarmen?

In tegenstelling tot de conventionele systemen, waarbij de bedrijfstemperatuur al snel oploopt tot 50 à 70 graden Celsius, heeft het ClimaLevel systeem voldoende aan een gemiddelde van 28 graden Celsius. Dit heeft een direct effect op de stookkosten omdat er minder warmte nodig is. Energiebesparing op uw stookkosten kunnen daardoor oplopen tot wel 70%. Het Climalevel systeem mag dus met recht een duurzaam verwarmingssysteem genoemd worden.

Zomer versus winter: minimale verschillen

Zie hieronder een voorbeeld van een zomer- en een winteroverzicht van de temperatuur.

Energiebesparing zonder minder te verwarmen

 

Temperatuur Winter

Slim klimaatsysteem

 

Temperatuur Zomer

Duurzaam verwarmingssysteem
 

De systemen van ClimaLevel zijn altijd maatwerk en met name geschikt voor de nieuwbouw, waar luxe, comfort en architectonische vrijheid elkaar ontmoeten. Wanneer u een duurzame oplossing zoekt om uw bestaande woning of kantoor te verwarmen kiest u voor TripleVox

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Vloerverwarming bij ClimaLevel