ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam verwarmingssysteem voor uw nieuwbouwwoning

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Verwarmen was nog nooit zo eenvoudig; het ClimaLevel systeem verwarmt namelijk op een unieke manier, waarbij twee manieren samenwerken aan een optimale en comfortabele gevoelstemperatuur in uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Enerzijds wordt uw nieuwbouwhuis verwarmd door stralingswarmte van de vloerverwarming, anderzijds door de convectiewarmte, waarbij lucht stroomt door holle bodemelementen. Het systeem maakt gebruik van een warmtepomp en WTW-Unit (warmteterugwin-unit). 

Door de lage snelheid waarmee de verwarmde lucht via designroosters de ruimte in komt, is deze geruisloos en niet voelbaar. Deze designroosters worden geplaatst voor ramen of glaspuien, waardoor er geen koudeval optreedt en de traditionele, logge en stoffige radiatoren en convectorputten niet meer nodig zijn.

Duurzaam verwarmingssysteem

Hieronder ziet u een voorbeeld van ons duurzame verwarmingssysteem

Duurzaam verwarmingssysteem vloerverwarming met lucht

Energiebesparing zonder minder te verwarmen?

In tegenstelling tot de conventionele verwarmingssystemen, waarbij de bedrijfstemperatuur al snel oploopt tot 50 à 70 graden Celsius, heeft het ClimaLevel systeem voldoende aan een gemiddelde van 28 graden Celsius.

Dit heeft een direct effect op de stookkosten omdat er minder warmte nodig is. Een absolute rendementsverbetering waarbij de energiebesparing op uw stookkosten kan oplopen tot wel 70%! 

Het Climalevel systeem zorgt voor minder energieverlies en mag dus met recht hét duurzame verwarmingssysteem voor nieuwbouw genoemd worden. 

 

Zomer versus winter: minimale verschillen

Zie hieronder een voorbeeld van een zomer- en een winteroverzicht van de temperatuur.

Energiebesparing zonder minder te verwarmen

 

Temperatuur Winter

Slim klimaatsysteem

 

Temperatuur Zomer

Duurzaam verwarmingssysteem
 

Duurzaam verwarmingssysteem voor optimaal rendement

De duurzame verwarmingssystemen van ClimaLevel is met name geschikt voor nieuwbouw woningen en kantoren, waar luxe, comfort en architectonische vrijheid elkaar ontmoeten. De ClimaLevel verwarmingssystemen zijn altijd maatwerk. In elke nieuwbouwproject wordt gekeken naar de beste oplossing en het optimale rendement.  

Heeft u geen nieuwbouwpand maar een bestaand pand en zoekt u toch een duurzame oplossing om uw bestaande woning of kantoor te verwarmen? Kijk dan eens naar ons alternatief voor bestaande bouw: Het TripleVox systeem.

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alle ins en outs van het duurzame verwarmingssysteem voor nieuwbouwprojecten en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten. Vraag ons dan ook zeker naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

Vloerverwarming bij ClimaLevel