Referenties

Duurzame klimaatbeheersing in de praktijk

 

Vraag adviesgesprek aan

Neem een kijkje bij onze referentie objecten

Wooncomfort op het hoogste niveau wordt door ClimaLevel bereikbaar gemaakt. Maar hoe gaat dat er aan toe in de praktijk? Op deze pagina vindt u een aantal panden welke wij hebben voorzien van het ClimaLevel systeem. U kunt zien welke voordelen het ClimaLevel systeem oplevert op het gebied van wooncomfort én energiebesparing.

Wij hebben referenties van onder andere de volgende gebouwen:

  • Villa te Eersel: ''De ClimaLevel installatie reageert snel op veranderingen van het binnenklimaat.''
  • Villa te Numansdorp: ''Tijdens de hittegolf van 2020, bleef het in deze villa maar liefst 20 graden Celsius.''
  • Villa te Hardenberg: "Een villa van 1050 m3 voor € 81,04 per maand te verwarmen? Het kan met het ClimaLevel systeem!"
  • Villa te Lieshout: "Een huis met een vloeroppervlakte van 863 m2 en een inhoud van 3000 m3 met een energieverbruik van € 140,00 per maand!"
  • Villa te Amersfoort: "Slechts € 70,- per maand aan stroomkosten verbruiken in een villa van 405m2."
  • Villa te Geldrop: "Tijdens de hittegolf in Nederland bleef het in deze villa maar liefst 23 graden Celsius door het ClimaLevel Systeem!"
  • RWS te Assen: "Mede namens het toepassen van het ClimaLevel systeem heeft het kantoorgebouw het duurzaamheidslabel A kunnen behalen."
  • Kantoor te Mill: "Per verdieping kan er via een centrale regeling apart gekoeld of verwarmd worden."
  • De Haartse Hoeve: "Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk voor onze licht/matig dementerende cliënten die hier dagelijks op bezoek zijn."
  • De Librije Zwolle: "Een ontwerp waarin alle installaties onder de grond, in de constructie of in het interieurwerk zijn weggewerkt"

 

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de gebruikerservaringen? Neem contact met ons op! We plannen een afspraak met de bewoners in waarbij zij hun ervaringen met u delen. 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen