Rijkswaterstaat gebouw te Assen

Rijkswaterstaat zet hoog in op duurzaamheid met dit gebouw

Dit is bereikt door duurzame materialen aan de buitenkant toe te passen en slimme installaties aan de binnenkant. Het ClimaLevel systeem was de perfecte oplossing voor dit pand. Mede namens het toepassen van het ClimaLevel systeem heeft het kantoorgebouw het duurzaamheidslabel A kunnen behalen.

Publicaties:

Artikel: Bouwwereld 'Mooi oud worden is ook duurzaam'
Artikel: Architectuur 'Twee gezichten bij Rijkswaterstaat'
Webpagina ingenieursbureau ABT: 'Project Rijkswaterstaat Assen' 

Technische specificaties:

Opgeleverd: Mei 2011
Installateur: Harwig
Vloeroppervlakte: 1130 m2
Bijzonderheden:
Per werkplek kan door de gebruiker zelf gekozen voor verwarming of koeling. Dit wordt geregeld door een gebouwbeheerssysteem.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen