Rijkswaterstaat gebouw te Assen

Rijkswaterstaat zet hoog in op duurzaamheid met dit gebouw

Dit is bereikt door duurzame materialen aan de buitenkant toe te passen en slimme installaties aan de binnenkant. Het ClimaLevel systeem was de perfecte oplossing voor dit pand. Mede namens het toepassen van het ClimaLevel systeem heeft het kantoorgebouw het duurzaamheidslabel A kunnen behalen.

Rijkswaterstaat gebouw te Assen | Klimaatinstallatie kantoor

Publicaties Rijkswaterstaat gebouw:

Artikel: Bouwwereld 'Mooi oud worden is ook duurzaam'
Artikel: Architectuur 'Twee gezichten bij Rijkswaterstaat'

Technische specificaties:

Opgeleverd: Mei 2011
Installateur: Harwig
Vloeroppervlakte: 1130 m2
Bijzonderheden:
Per werkplek kan door de gebruiker zelf gekozen voor verwarming of koeling. Dit wordt geregeld door een gebouwbeheerssysteem.

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen