Werkwijze

Van intake tot oplevering

 

Vraag adviesgesprek aan

Werkwijze

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

 • 1

  Kennismaking

  Maak kennis met ClimaLevel door middel van een gesprek met één van onze adviseurs. Graag bespreken wij de mogelijkheden aan de hand van uw wensen en behoeften. Dit kan bij u op locatie of in ons gloednieuwe Experience Centre als u het systeem meteen werkend wilt ervaren.

   

  Bezoek het Experience Centre

 • 2

  Ontwerp en voorstel

  Aan de hand van uw wensen en de aangeleverde gegevens (digitale tekening met maatvoering) maakt ClimaLevel een vrijblijvend ontwerptekening en investeringsvoorstel. 

 • 3

  Referentiebezoek

  Wanneer u de keuze maakt voor ons ClimaLevel-systeem, bieden wij u de mogelijkheid om een referentiepand te bezoeken. Op basis van deze informatie kunt u uw besluit nemen.

 • 4

  Prijs en werkvoorbereiding

  Hierna volgt een getekende overeenkomst, inclusief betaalschema. Zodra het voortraject is afgerond kan er begonnen worden met de bouwfase. Voordat we beginnen met het toepassen van het systeem, krijgt u van ons de tekeningen en de projectmap. Zo bent u precies op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden. 

 • 5

  De uitvoering

  In deze fase gaan wij aan de slag met het toepassen van het systeem. Tijdens de bouw zullen wij - op uitnodiging - met regelmaat bouwvergaderingen bijwonen. Heldere communicatie zorgen namelijk voor een beter proces en een goed eindresultaat.

 • 6

  De oplevering

  Voordat de oplevering plaatsvindt, zullen wij het systeem uitgebreid testen. Zo bent u verzekerd van een perfect werkend systeem en komt u niet voor verrassingen te staan na de oplevering. 

  Tot slot zal de oplevering plaatsvinden en zullen wij de garantiebewijzen en overige papieren aan u overhandigen. 

Een goed resultaat mag gevierd worden!

ClimaLevel staat voor kwaliteit en een goed resultaat. Een oplevering is voor ons niet zomaar iets en een goed resultaat mag gevierd worden. Tijdens de oplevering zorgen wij voor een heerlijk flesje wijn, zodat we samen kunnen proosten op het eindresultaat!

Meer weten over het bouwtraject?

Vraag vandaag nog het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen