Experience Centre Blaricum

In het Experience Centre te Blaricum ervaart u optimaal comfort met het ClimaLevel vloersysteem. Hier ervaart u hoe ClimaLevel zich onderscheidt ten opzichte van reguliere klimaatsystemen, worden de nieuwste technologieën getoond en ontdekt u de unieke werking van de klimaatsystemen. Het klimaat van het Experience Centre is volledig gecontroleerd. Met behulp van het ClimaLevel systeem wordt er verwarmd, gekoeld én geventileerd. Ervaar en beleef het hoge comfort en gevoel tijdens een adviesgesprek.

Wat u kunt verwachten van een bezoek aan ons Experience Centre

  • • Een volledige beleving van onze klimaatsystemen
  • • Gratis parkeren
  • • Persoonlijk vrijblijvend advies
  • • Duur: 1-2 uur

Een bezoek aan het Experience Centre is geheel vrijblijvend, maar wel op afspraak. Via het formulier kunt u een afspraak inplannen voor een bezoek. Onze adviseurs bellen u binnen 24 uur terug.

centre blaricum climalevel
Experience Centre ClimaLevel Nederland te Blaricum.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Gegevens Experience Centre

Adresgegevens:
Deltazijde 12P, 1261 TA Blaricum
Telefoon: +31 (0)485 478 572 (tijdens kantoortijden)

Openingstijden:

facebook facebook logo icon camera instagram instagram logo icon linkedin network linkedin logo icon inspiration pinned pinterest social network icon play video vlog youtube youtube logo icon

Bezoek ons Experience Centre

Ervaar nu Premium Climate Comfort in het nieuwe Experience Centre in Blaricum. Of heeft u vragen over uw (toekomstige) binnenklimaat? Vul dan het contactformulier hieronder in en één van onze specialisten nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen