Hoe bereikbaar is een comfortabel klimaat?

Ook de media ziet de voordelen van de systemen van ClimaLevel Nederland. In diverse tv-uitzendingen zijn de voordelen van het ClimaLevel systeem te zien geweest. Bekijk hieronder hoe het ClimaLevel systeem geïmplementeerd is van bron tot aan uitblaasrooster. Naast het technische gedeelte komen hier ook de bewoners aan het woord om hun gebruikerservaringen toe te lichten.

ClimaLevel bij De Librije Zwolle

Programma: RTL Z Business Linked
Datum: 13 mei 2013

Het ClimaLevel systeem: de techniek

SBS 6: Lekker, Leuk, Leven

Programma: SBS6 Lekker, Leuk, Leven
Datum: 25 november 2012

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen