TV-uitzendingen

Hoe bereikbaar is een comfortabel klimaat?

Ook de media ziet de voordelen van de systemen van ClimaLevel Nederland. In diverse tv-uitzendingen zijn de voordelen van het ClimaLevel systeem te zien geweest. Bekijk hieronder hoe het ClimaLevel systeem geïmplementeerd is van bron tot aan uitblaasrooster. Naast het technische gedeelte komen hier ook de bewoners aan het woord om hun gebruikerservaringen toe te lichten.

SBS 6: Doe maar Duurzaam

ClimaLevel bij De Librije Zwolle

Programma: RTL Z Business Linked

Het ClimaLevel systeem: de techniek

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen