Villa te Numansdorp

Een huis met ruim 2500 m3 inhoud

Tijdens de hittegolf van 2020, met temperaturen rond de 35 graden Celsius, bleef het in deze villa maar liefst 22 graden Celsius. Door het ClimaLevel systeem te koppelen aan een duurzame water/water warmtepomp met verticale aardwarmtebodemwisselaar en een warmteterugwinunit zijn de energiekosten ook nog eens aanzienlijk teruggedrongen. 

Villa te Numansdorp

De klant aan het woord:

“Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!''

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: Mei 2018
Installateur: Comfort & Warmte B.V. & ClimaLevel Nederland B.V.
Vloeroppervlakte: 573 m2
Inhoud: 2771 m3
Rc-waarde: 6
Warmtepomp: Nibe F1155-16 met verticale aardwarmtebodemwisselaar voor woonhuis en Nibe F2120-16 voor zwembad/garage
Warmte terug win installatie: Auerhaan HR Global 1200 (1200m³/h) en Zehnder ComfoAir Q350 (350 m³/h) voor techniek, garage en bijkeuken in bijgebouw.     
Bijzonderheden: Continue monitoring energieverbruik en energieafgifte warmtepomp.
 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen