Villa te Numansdorp

Een huis met ruim 2500 m3 inhoud

Tijdens de hittegolf van 2020, met temperaturen rond de 35 graden Celsius, bleef het in deze villa maar liefst 22 graden Celsius. Door het ClimaLevel systeem te koppelen aan een duurzame water/water warmtepomp met verticale aardwarmtebodemwisselaar en een warmteterugwinunit zijn de energiekosten ook nog eens aanzienlijk teruggedrongen. 

Villa te Numansdorp

De klant aan het woord:

“Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!''

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: Mei 2018
Installateur: Comfort & Warmte B.V. & ClimaLevel Nederland B.V.
Vloeroppervlakte: 573 m2
Inhoud: 2771 m3
Rc-waarde: 6
Warmtepomp: Nibe F1155-16 met verticale aardwarmtebodemwisselaar voor woonhuis en Nibe F2120-16 voor zwembad/garage
Warmte terug win installatie: Auerhaan HR Global 1200 (1200m³/h) en Zehnder ComfoAir Q350 (350 m³/h) voor techniek, garage en bijkeuken in bijgebouw.     
Bijzonderheden: Continue monitoring energieverbruik en energieafgifte warmtepomp.
 

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen