ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

“Verwarmen, koelen, ventileren en isoleren in één systeem!”

ClimaWand klimaatinstallatiesysteemClimaWand logo Powered by ClimaLevel

Duurzaam renoveren woningen en utiliteitsbouw

Verplichte energiebesparing door regelgeving, een oncomfortabel binnenklimaat en onvoldoende frisse ventilatielucht zijn problemen waar de bestaande bouw steeds meer last van heeft. ClimaLevel biedt dé oplossing voor het verduurzamen van het binnenklimaat voor de bestaande woningen of utiliteitsgebouwen. Dit unieke wandsysteem is een doorontwikkeling van het bestaande ClimaLevel-systeem en is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten.

ClimaWand werking ventilatieHoe werkt het wandsysteem?

Het ClimaWand-systeem maakt gebruik van verse buitenlucht en recirculatielucht. Een ventilator stuur de menglucht door de ClimaLevel-elementen. De lucht wordt door het systeem op de gewenste temperatuur gebracht voordat deze via designroosters de ruimte binnenstroomt. Speciale luchtfilters zorgen voor een onberispelijke luchtkwaliteit. 

De ClimaWand kan op iedere warmtebron worden aangesloten, zoals een cv-ketel of warmtepomp en wordt nagenoeg onzichtbaar weggewerkt. Alleen de designroosters zijn zichtbaar in de ruimte.

“Duurzaam renoveren voor een betaalbare prijs.”


Voordelen van de ClimaWand:

Downloads

Download de leaflet van de ClimaWand hier:

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over het ClimaWand-systeem en de plaatsing hiervan. Daarnaast is het altijd mogelijk om een bezoek in te plannen bij een van onze referentieprojecten of kom langs in onze showroom om het systeem te ervaren. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen