Veelgestelde vragen over het ClimaWand systeem

 • Hoe werkt het ClimaWand systeem?
  De ClimaWand werkt op basis van lagetemperatuurverwarming/koeling en kan worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. Een geïntegreerde ventilator zuigt lucht aan uit zowel de ruimte zelf als van buiten. Speciale luchtfilters zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit. De aangezogen lucht stroomt van onder naar boven door het element en komt zo op de juiste temperatuur voordat die aan de bovenzijde wordt ingeblazen. Tocht en koudeval behoren daarmee dus tot het verleden. 
   
 • Wordt de hele ruimte voorzien van ClimaWand elementen?
  Nee dat hoeft niet. Er worden slechts twee tot drie elementen geplaatst, afhankelijk van de ventilatiebehoefte. De overige wanddelen kunnen voor reguliere wandverwarming worden benut.
   
 • Is het ClimaWand systeem ook te combineren met andere systemen?
  Jazeker! Het ClimaWand systeem is ook te combineren met bijvoorbeeld bestaande vloer- en plafondverwarming. 
   
 • Wat is de inbouwdiepte van het ClimaWand systeem?
  Het ClimaWand systeem heeft een totale inbouwdiepte van 70 tot 90 mm. 
   
 • Voor welk type woningen is het ClimaWand systeem geschikt?
  De ClimaWand is dé oplossing voor het verduurzamen van het binnenklimaat voor bestaande woningen of utiliteitsgebouwen. Het systeem is voor uitstek geschikt voor renovatieprojecten. Voor nieuwbouw is het ClimaLevel systeem beschikbaar.

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u nog inhoudelijke vragen of wilt u advies over klimaatinstallaties? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs. 

 

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen