ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Ventileren

Vraag advies gesprek aan

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem

Gezonde lucht, comfortabel wonen

Een duurzaam ventilatiesysteem, een steeds vaker voorkomende oplossing in nieuwbouwhuizen. Vroeger waren huizen niet goed geïsoleerd en door kieren en gaten kon voldoende frisse, vaak koude, lucht naar binnen. Tegenwoordig zijn woningen steeds beter, bijna luchtdicht, geïsoleerd. Maar dat vraagt wel extra aandacht voor goed ventileren.

In een ruimte die niet of onvoldoende geventileerd wordt, ontstaat langzaam een tekort aan zuurstof en een teveel aan koolzuurgas CO2 . Mensen ademen immers zuurstof in en koolzuurgas (CO2) uit. Slechte ventilatie is een belangrijke veroorzaker van allergische reacties als benauwdheid, hoofdpijn en zelfs astma. Vooral kinderen zijn daar extra gevoelig voor. Cruciaal is dat uw woning permanent wordt geventileerd. Dag en nacht, zonder onderbreking.

Gebalanceerde ventilatie in huis

VentilerenVentileren kost energie. Dankzij de toepassing van het principe van een warmte-terugwin-systeem in combinatie met het ClimaLevel systeem, wordt dit energieverbruik drastisch beperkt. Door het overdragen van warmte in de winter en koelte in de zomer aan de verse, binnenkomende buitenlucht, wordt met een minimum aan energie een goede ventilatie gegarandeerd.

Met het systeem van ClimaLevel wordt een gebalanceerde ventilatie gegarandeerd en is een gezonde comfortabele leefomgeving gewaarborgd. Zo hygiënisch, dat het zelfs geschikt is voor CARA patiënten en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

Het nieuwste ventilatiesysteem van ClimaLevel is PrOxygen. Dit systeem is ontwikkeld als toevoeging op de ClimaLevel- en TripleVox vloeren.

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Adres


Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon


+31 (0)485 478 572

Email


info@climalevel.nl

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Ventilatiesystemen