ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Ventileren

Vraag advies gesprek aan

Een duurzaam gebalanceerd ventilatiesysteem voor nieuwbouw

Gezonde lucht, comfortabel wonen met een ClimaLevel systeem

Een duurzaam ventilatiesysteem van ClimaLevel is een steeds vaker voorkomende oplossing in nieuwbouwhuizen. Vroeger waren huizen niet goed geïsoleerd en door kieren en gaten kon voldoende frisse, vaak koude, lucht naar binnen. Tegenwoordig zijn woningen steeds beter, bijna luchtdicht, geïsoleerd, maar dat vraagt wel extra aandacht voor een goede ventilatie in huis.

In een ruimte die niet of onvoldoende geventileerd wordt, ontstaat langzaam een tekort aan zuurstof en een teveel aan koolzuurgas CO2 . Mensen ademen immers zuurstof in en koolzuurgas (CO2) uit. Slechte ventilatie in huis is een belangrijke veroorzaker van allergische reacties als benauwdheid, hoofdpijn en zelfs astma. Vooral kinderen zijn daar extra gevoelig voor. Cruciaal is dat uw woning permanent wordt geventileerd. Dag en nacht, zonder onderbreking. ClimaLevel biedt uitkomst voor het ventileren van uw nieuwbouwwoning of -kantoor.

Sick Building Syndrome

Niet alleen de ventilatie in huizen is iets om nauwlettend in de gaten te houden. Het binnenklimaat en de luchtkwaliteit van kantoorgebouwen en klaslokalen is namelijk ook zorgwekkend en kan leiden tot het zogenaamde 'sick building syndrome'. Een lage luchtkwaliteit wordt onder andere gekenmerkt door een hoge concentratie CO2. Deze hoge concentratie CO2 kan bijvoorbeeld leiden tot concentratiestoornissen en klachten zoals hoofdpijn of vermoeidheid. Zonder voldoende ventilatie kan dit leiden tot gezondheidsklachten en een hoger ziekteverzuim (iets wat natuurlijk niet wenselijk is voor uw bedrijfsvoering). 

Het ‘ sick building syndrome ’ kreeg bekendheid tegen het einde van de vorige eeuw. De ventilatiesystemen met luchtbehandeling raakte namelijk veel sneller vervuild dan werd gedacht. Door gebrek aan, of uitgesteld (filter-)onderhoud werden gebouwen als ziekmaker ervaren. 

Gebalanceerde ventilatie in huis of op kantoor

VentilerenMet het systeem van ClimaLevel wordt een gebalanceerde ventilatie in huis gegarandeerd en is een gezonde comfortabele leefomgeving gewaarborgd. Zo hygiënisch, dat het zelfs geschikt is voor CARA patiënten en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

Vanzelfsprekend kost ventileren energie. Dankzij de toepassing van het principe van een warmte-terug win-systeem in combinatie met het ClimaLevel systeem, wordt dit energieverbruik drastisch beperkt. Door het overdragen van warmte in de winter en koelte in de zomer aan de verse, binnenkomende buitenlucht, wordt met een minimum aan energie een goede ventilatie van uw nieuwbouwproject gegarandeerd.

Het nieuwste ventilatiesysteem van ClimaLevel is PrOxygen. Dit systeem is ontwikkeld als toevoeging op de ClimaLevel- en TripleVox vloeren.

Adviesgesprek of referentiebezoek aanvragen

Vraag hieronder een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de ins en outs van het ClimaLevel, PrOxygen of TripleVox systeem en de plaatsing hiervan. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan een van onze referentieprojecten. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag advies gesprek aan

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

Beoordelingen

ClimaLevel

Leveringsvoorwaarden Partnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

Ventilatiesystemen