ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Blogs

Blog: Wat is lage temperatuurverwarming (LTV)?

15-07-2020
Wat is lage temperatuurverwarming (LTV)?

Wanneer er wordt gesproken over duurzaam verwarmen, een optimaal binnenklimaat en het toepassen van een warmtepomp komt lage temperatuurverwarming (LTV) al snel om de hoek kijken. Maar wat is het nu precies en hoe werkt het? In deze blog vertellen wij er alles over. Lees meer! 

 

Blog: Tips voor koel slapen tijdens warme nachten

24-06-2020
Tips voor koel slapen tijdens warme nachten

De zon schijnt, er zijn tropische temperaturen en er wordt weer lekker gezwommen. Heerlijk die zomerse sfeer en zomerse temperaturen, maar zodra je in bed ligt is het toch wat minder leuk allemaal. In deze blog geven wij 5 tips over hoe jij met dit weer lekker kan slapen. Lees meer! 

 

Blog: Het verschil tussen een Lucht/Water en een Water/Water warmtepomp

17-06-2020
Het verschil tussen een Lucht/Water en een Water/Water warmtepomp

Er zijn verschillende manieren om je huis of kantoor te verwarmen of te koelen. Een warmtepomp is een van die mogelijkheden. Een warmtepomp onttrekt warmte uit een bron en komen er in allerlei soorten en maten. In deze blog leggen we twee soorten warmtepompen uit: Lucht/Water en Water/Water warmtepomp. Lees meer! 

 

Blog: Lucht natuurlijk zuiveren met een ionisator

25-05-2020
Lucht natuurlijk zuiveren met een ionisator

Een manier om lucht te zuiveren is ionisatie, oftewel zuurstofactivering van de ruimtelucht. Maar wat houdt ionisatie nu precies in en wat zijn de voordelen van een luchtreiniger met ionisatie? In deze blog leggen we het je uit. Lees meer! 

 

Blog: Duurzaam level door middel van een klimaatsysteem

25-04-2020
3 redenen waarom je comfortabeler woont met een klimaatsysteem

Een klimaatsysteem. Wat moet je je hier nu eigenlijk bij voorstellen? Zo'n dergelijk systeem zorgt voor de totale klimaatbeheersing in huis. Van de welbekende vloerverwarming tot aan een compleet pakket waarin ventilatie, koeling en verwarming zo op elkaar zijn afgestemd dat ook jij het perfecte binnenklimaat ervaart. Lees meer! 

 

Blog: 3 redenen waarom je comfortabeler woont met een klimaatsysteem

23-04-2020
Duurzaam leven door middel van een klimaatsysteem

Duurzaamheid. Een begrip dat veel aandacht krijgt en op meerdere onderwerpen toepasbaar is. Papier- en plasticverspilling kan duurzamer, afgekeurde producten of spullen die bij het afval belanden, auto's die energie-neutraal moeten rijden en ga zo maar door. Ook veel huizen kunnen en moeten nog duurzamer. Lees meer! 

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen