Duurzaam klimaatbeheersingssysteem in een woning

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u opzoek naar een duurzaam klimaatsysteem? ClimaLevel levert duurzame klimaatbeheersingssystemen voor nieuwe woningen. Bij bestaande woningen is het ook mogelijk, maar is het een stuk lastiger te installeren. Hiervoor gebruiken we onze OptiWand en ClimaWand systemen. Met onze systemen bent u toekomstgericht bezig. Het ClimaLevel klimaatbeheersingssysteem is niet alleen energiezuinig, maar ook een duurzame investering waar u tientallen jaren mee vooruit kan. Duurzaam investeren in de toekomst is duurzaam investeren in uzelf en uw kinderen.

Het ClimaLevel installatiesysteem is kostenbesparend 

Doordat het systeem een erg lange levensduur heeft zijn de afschrijvingskosten erg laag. Verder is het ClimaLevel systeem een onderdeel van het gebouw waardoor het ook een waardevolle investering is. De aanschafkosten zijn hoger dan traditionele systemen, maar het voordeel is dat het systeem het huis energiezuinig en comfortabel verwarmt en verkoeld. Verder bespaart het ook nog 70 procent van de energiekosten waardoor de aanschafwaarde weer snel uit kan. 

ClimaLevel gaat graag met u in gesprek

Wanneer u met ons contact heeft opgenomen, vertellen wij wat de mogelijkheden zijn en uiteindelijk brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij in overleg met het bouwbedrijf die de werkzaamheden uitvoeren. 

Geïnteresseerd in onze producten? Of gewoon meer willen weten van ClimaLevel? Neem dan contact met ons op!

Het ClimaLevel installatiesysteem is kostenbesparend 

Doordat het systeem een erg lange levensduur heeft zijn de afschrijvingskosten erg laag. Verder is het ClimaLevel systeem een onderdeel van het gebouw waardoor het ook een waarde investering is. De aanschafkosten zijn wat hoger, maar het voordeel is dat het systeem het huis verwarmt en het huis verkoeld. Verder bespaart het ook nog 70 procent van de energiekosten waardoor de aanschafwaarde weer snel uit kan. 

Duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Klimaatbeheersing in huis

Ervaart u regelmatig dat u het te koud of te warm heeft in huis? Of dat het binnenklimaat simpelweg niet aangenaam is? Met ons systeem heeft u zelf de controle van het klimaat in uw huis! Het klimaatbeheersingssysteem bevat zowel de optie om te verwarmen, te koelen en te ventileren. Dit zorgt ervoor dat u binnenshuis of op kantoor altijd een aangenaam klimaat heeft. Daarnaast verwerken we het systeem op maat.

Voordelen van het systeem:

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen