Duurzaam klimaatbeheersingssysteem in een woning

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u opzoek naar een duurzaam klimaatsysteem? ClimaLevel levert duurzame klimaatbeheersingssystemen voor nieuwe woningen. Bij bestaande woningen is het ook mogelijk, maar is het een stuk lastiger te installeren. Hiervoor gebruiken we onze OptiWand en ClimaWand systemen. Met onze systemen bent u toekomstgericht bezig. Het ClimaLevel klimaatbeheersingssysteem is niet alleen energiezuinig, maar ook een duurzame investering waar u tientallen jaren mee vooruit kan. Duurzaam investeren in de toekomst is duurzaam investeren in uzelf en uw kinderen.

Het ClimaLevel installatiesysteem is kostenbesparend 

Doordat het systeem een erg lange levensduur heeft zijn de afschrijvingskosten erg laag. Verder is het ClimaLevel systeem een onderdeel van het gebouw waardoor het ook een waardevolle investering is. De aanschafkosten zijn hoger dan traditionele systemen, maar het voordeel is dat het systeem het huis energiezuinig en comfortabel verwarmt en verkoeld. Verder bespaart het ook nog 70 procent van de energiekosten waardoor de aanschafwaarde weer snel uit kan. 

ClimaLevel gaat graag met u in gesprek

Wanneer u met ons contact heeft opgenomen, vertellen wij wat de mogelijkheden zijn en uiteindelijk brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij in overleg met het bouwbedrijf die de werkzaamheden uitvoeren. 

Geïnteresseerd in onze producten? Of gewoon meer willen weten van ClimaLevel? Neem dan contact met ons op!

Het ClimaLevel installatiesysteem is kostenbesparend 

Doordat het systeem een erg lange levensduur heeft zijn de afschrijvingskosten erg laag. Verder is het ClimaLevel systeem een onderdeel van het gebouw waardoor het ook een waarde investering is. De aanschafkosten zijn wat hoger, maar het voordeel is dat het systeem het huis verwarmt en het huis verkoeld. Verder bespaart het ook nog 70 procent van de energiekosten waardoor de aanschafwaarde weer snel uit kan. 

Duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Klimaatbeheersing in huis

Ervaart u regelmatig dat u het te koud of te warm heeft in huis? Of dat het binnenklimaat simpelweg niet aangenaam is? Met ons systeem heeft u zelf de controle van het klimaat in uw huis! Het klimaatbeheersingssysteem bevat zowel de optie om te verwarmen, te koelen en te ventileren. Dit zorgt ervoor dat u binnenshuis of op kantoor altijd een aangenaam klimaat heeft. Daarnaast verwerken we het systeem op maat.

Voordelen van het systeem:

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen