ClimaLevel: The ultimate level in comfort

#1 in Climate Control

Vraag adviesgesprek aan

Duurzaam klimaatbeheersingssysteem in een woning

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u opzoek naar een duurzaam klimaatsysteem? ClimaLevel levert duurzame klimaatbeheersingssystemen voor nieuwe woningen. Bij bestaande woningen is het ook mogelijk, maar is het een stuk lastiger te installeren. Hiervoor gebruiken we ons TripleVox systeem. Met ons systeem bent u toekomstgericht bezig. Het ClimaLevel klimaatbeheersingssysteem is niet alleen energiezuinig, maar ook een duurzame investeringen waar u tientallen jaren mee voorruit kan. Duurzaam investeren in de toekomst is duurzaam investeren in uzelf en uw kinderen.

Het ClimaLevel installatiesysteem bespaart kosten

Doordat het systeem een erg lange levensduur heeft zijn de afschrijvingskosten erg laag. Verder is het ClimaLevel systeem een onderdeel van het gebouw waardoor het ook een waarde investering is. De aanschafkosten zijn wat hoger, maar het voordeel is dat het systeem het huis verwarmt en het huis verkoeld. Verder bespaart het ook nog 70 procent van de energiekosten waardoor de aanschafwaarde weer snel uit kan. 

Duurzaamheid, comfort en lage maandlasten hand in hand

Klimaatbeheersing in huis

Ervaart u regelmatig dat u het te koud of te warm heeft in huis? Of dat het binnenklimaat simpelweg niet aangenaam is? Met ons systeem heeft u zelf de controle van het klimaat in uw huis! Het klimaatbeheersingssysteem bevat zowel de optie om te verwarmen, te koelen en te ventileren. Dit zorgt ervoor dat u binnenshuis of op kantoor altijd een aangenaam klimaat heeft. Daarnaast verwerken we het systeem op maat.

Voordelen van het systeem:

ClimaLevel gaat graag met u in gesprek

Wanneer u met ons contact heeft opgenomen, vertellen wij wat de mogelijkheden zijn en uiteindelijk brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij in overleg met het bouwbedrijf die de werkzaamheden uitvoeren. 

Geïnteresseerd in onze producten? Of gewoon meer willen weten van ClimaLevel? Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wat zeggen onze klanten..


"Wij zijn heel tevreden over ClimaLevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel! "

- De heer Mars

Luchtsystemen ClimaLevel

Bekijk referenties

Contactgegevens

Aflever- en correspondentieadres:
Wezel 9, 5455 HA Wilbertoord

Telefoon: +31 (0)485 478 572

E-mail: info@climalevel.nl

         

Beoordelingen

ClimaLevel

LeveringsvoorwaardenPartnerlogin

Beoordeling door klanten : 9.4/10 - 5 beoordelingen

Sitemap

ClimaLevel klimaatsystemen