Climalevel

Onderhoud aan je vloerverwarmingssysteem? Echt niet!

 

Vraag adviesgesprek aan

Onderhoud aan een ClimaLevel systeem: onderhoudsvrij!

28-05-2021

Wij krijgen vaak de vraag: hoe zit het met het onderhoud voor vloerverwarming of de ClimaLevelvloer? Dit is zeker iets om rekening mee te houden. Vroeger was het zo dat vloerverwarming verstopt kon raken als je er geen onderhoud aan verrichtte. Gelukkig is onderhoud met vloerverwarming of met een ClimaLevel systeem onderhoudsvrij. Een ideale oplossing om jouw vloerverwarmingssysteem jaren zonder zorgen te laten draaien.  

Zuurstof in de leidingen 

Voorheen was het noodzakelijk om eens in de vier jaar het complete vloerverwarmingscircuit te spoelen en reinigen. Dit voorkomt dat de vloerverwarming verstop raakt en de vloer niet meer op de gewenste temperatuur komt. Door het vuil in de verwarmingsbuizen ontstaat een reactie tussen de zuurstof in het water en het staal van leidingwerk. De ouderwetse vloerverwarmingssystemen zijn dus niet zuurstofdiffusiedicht. De vuildeeltjes zijn alleen met speciaal spoelapparatuur door te spoelen. 

Een doorontwikkeling van vloerverwarming 

Bij ClimaLevel Nederland gebruiken we gecertificeerde 17mm verwarmingsbuizen waarbij er geen zuurstof vrij komt. Er komt dus geen zuurstof in het water van de vloerverwarmingsbuizen en er komen ook geen vuildeeltjes in het water. Dit is een groot verschil tussen de verouderde techniek en de doorontwikkelde techniek van vloerverwarming. 

Ook vloerverwarming dat onderhoudsvrij is?

Klinkt vloerverwarming zonder onderhoud jou als muziek in de oren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

Ik wil een offerte op maat

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen