Beurs Eigen Huis | Jubileumeditie | Voorjaar maart 2024

Beurs Eigen Huis 2024 voorjaar | Banner

13-02-2024
Nieuwsbericht

Save the date! Op 22, 23 & 24 maart zijn wij te vinden op een speciale editie van Beurs Eigen huis 2024 in de Jaarbeurs te Utrecht. Het is namelijk een speciale 25e jubileumeditie. Beurs Eigen Huis is dé beurs waar je al je woondromen waar kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, tuin of interieur gaat of voor een geheel nieuwe woning: op de beurs vind je alle specialisten onder één dak.  

Tijdens deze speciale jubileumeditie komt een special guest: Alex van Keulen. Bekend van het tv-programma 'Kopen zonder Kijken'. Alex geeft tips en trics tijdens zijn presentaties én hij lanceert zijn boek 'Wat de gek er voor geeft'. Klik hier voor een overzicht van het programma en alle sprekers tijdens de beurs.  

''Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Kom naar de beurs!''Alex van Keulen_Boek

ClimaLevel Nederland op de beurs

Ook ClimaLevel Nederland is aanwezig tijdens deze feestelijke beursdagen. Je kan ons vinden bij stand D1.16 voor een goed advies over een optimaal binnenklimaat en gezonde ventilatielucht. Vind ons- en vele andere experts die bij je past. Voor al je woonplannen ben je bij Beurs Eigen Huis dus op het juiste adres.  

Wie is ClimaLevel Nederland?

ClimaLevel Nederland is specialist in geïntegreerde en duurzame klimaatsystemen en luchtbehandelingssystemen. Dat klink moeilijk, maar het is eigenlijk heel simpel. ClimaLevel combineert ventilatie, koeling en verwarming op de meest innovatieve, duurzame en milieubesparende manier. Dat doen ze door middel van holle bodemelementen waar continue lucht onderdoor stroomt. Via deze ruimte komt schone lucht verwarmd of gekoeld jouw huis in. Het systeem is geluidloos, voorkomt tocht en biedt het hoogst mogelijke comfort. Met een ClimaLevel systeem kun je verwarmen en koelen met een energiebesparing tot wel 70%!

Bekijk ClimaLevel op Beurs Eigen Huis

Gratis toegangskaarten

Voor gratis toegangskaarten (t.w.v. €15,-) kan je het beste een e-mail sturen naar info@climalevel.nl. Benieuwd op welke andere beurzen wij staan? Neem dan snel een kijkje op onze homepagina of neem contact met ons op. 

Programma 

Op 23, 23 en 24 maart staat er weer een uitgebreid programma met inspirerende sprekers klaar. Op de website van de beurs Eigen Huis staat het programma vermeldt. Pak de agenda en plan je eigen programma op de dag van je beursbezoek. De lezingen zijn gratis bij te wonen, maar vol = vol, dus schuif op tijd aan. 

Locatie, data en openingstijden

De jubileumeditie van beurs Eigen Huis 2023 vindt plaats van vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van de route naar de Jaarbeurs Utrecht en praktische informatie.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

De installatietechniek verandert razendsnel en we houden je graag op de hoogte. Wil je niets missen? Volg ons dan via onze nieuwsbrief. U ontvangen maximaal om de twee maanden een nieuwsbrief. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons online

Wilt u ClimaLevel op een andere manier volgen? Dat kan altijd via social media:

facebook facebook logo icon camera instagram instagram logo icon linkedin network linkedin logo icon inspiration pinned pinterest social network icon play video vlog youtube youtube logo icon

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen