Beurs Eigen Huis voorjaarseditie | maart 2023

Beurs Eigen Huis 2023 voorjaar Logo

03-02-2023
Nieuwsbericht

Save the date! Op 24, 25 & 26 maart zijn wij te vinden op de voorjaarseditie van beurs Eigen Huis 2023 in de Jaarbeurs te Utrecht. Je kan ons vinden  bij stand D.5.14 voor een goed advies over een perfect binnenklimaat en gezonde ventilatielucht. 

 

''Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen? Kom naar de beurs of doe online inspiratie op!

Vind ons- en vele anderen experts die bij je past, lees de blogs en van 24 t/m 26 maart 2023 staan er weer heel veel exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht. Voor al je woonplannen ben je bij Beurs Eigen Huis dus op het juiste adres.''

 

Gratis toegangskaarten

Voor gratis toegangskaarten (t.w.v. €12,50,-) kunt u het beste een e-mail sturen naar info@climalevel.nl. Benieuwd op welke andere beurzen wij staan? Neem dan snel een kijkje op onze agenda op de homepagina of neem contact met ons op. 

Programma 

Op 24, 25 en 26 maart staat er weer een uitgebreid programma met inspirerende sprekers voor u klaar. Op de website van de beurs Eigen Huis staat het programma vermeldt. Pak de agenda en plan uw eigen programma op de dag van je beursbezoek. De lezingen zijn gratis bij te wonen, maar vol = vol, dus schuif op tijd aan. 

Locatie, data en openingstijden

De voorjaarseditie van beurs Eigen Huis 2023 vindt plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Jaarbeurs Utrecht en praktische informatie.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

De installatietechniek verandert razendsnel en we houden je graag op de hoogte. Wil je niets missen? Volg ons dan via onze nieuwsbrief. U ontvangen maximaal om de twee maanden een nieuwsbrief. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons online

Wilt u ClimaLevel op een andere manier volgen? Dat kan altijd via social media:

facebook facebook logo icon camera instagram instagram logo icon linkedin network linkedin logo icon inspiration pinned pinterest social network icon play video vlog youtube youtube logo icon

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen