Beurs RENOVATIE 2022

Beurs RENOVATIE 2022 Logo

26-04-2022
Nieuwsbericht

Save the date! Op 17, 18 & 19 mei zijn wij te vinden op de beurs RENOVATIE 2022 in de Brabanthallen. Je kan ons vinden in hal 6 bij stand D067 voor een goed advies over een perfect binnenklimaat en gezonde ventilatielucht. 

 

''RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.''

 

Gratis toegangskaarten

Voor gratis toegangskaarten (t.w.v. €25,-) kunt u terecht op de aanmeldpagina. Benieuwd op welke andere beurzen wij staan? Neem dan snel een kijkje op onze agenda op de homepagina of neem contact met ons op. 

Gelijktijdig met MONUMENT

RENOVATIE vindt gelijktijdig plaats met MONUMENT, de beurs voor professionals in monumentaal vastgoed.

Een stevig kennisprogramma

Bij RENOVATIE hoort ook een stevig kennisprogramma. In samenwerking met de koplopers uit de branche worden seminars, debatten en workshops georganiseerd over allerlei ontwikkelingen.

Locatie, data en openingstijden

RENOVATIE 2022 vindt plaats van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei 2022 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen