Huis en Energie 2021

Banner huis en energie

08-11-2021
Persbericht

DUURZAME BEURS HUIS & ENERGIE HELPT CONSUMENTEN OM HUN ENERGIEREKENING TE VERLAGEN

Door de hoge gasprijzen willen veel mensen hun huis versneld verduurzamen. Hoe dat moet kunnen ze ontdekken bij de duurzame beurs Huis & Energie, die van vrijdag 12 t/m zondag 14 november plaatsvindt in Expo Haarlemmermeer.

Middelpunt van Huis & Energie is het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning die met steun van de Rijksoverheid wordt opgetrokken. Hier zijn allerlei duurzame oplossingen te zien, horen en beleven, zoals zonnepanelen, warmtepompen en slimme verlichting. Het Duurzaam Droomhuis wordt “bewoond” door experts van de onafhankelijke adviesorganisatie Milieu Centraal, die bezoekers voorlichting geven en vragen beantwoorden.

Op Huis & Energie staan meer dan honderd organisaties klaar om bezoekers te informeren. Beursdirecteur Henriette Vrisekoop: “Er staan installateurs die je huis kunnen isoleren, maar ook een bouwmarkt die je leert om zelf aan de slag te gaan. Als je helemaal van het gas af wilt, kun je stille warmtepompen of flexibel inzetbare infraroodpanelen ontdekken. Bij het Duurzaam Bouwloket leer je van welke lokale regelingen je gebruik kunt maken.” 

Bezoekers die nog meer willen weten kunnen terecht bij twee kennispleinen, waar ruim 60 gratis workshops worden gegeven. En omdat verduurzaming ook gewoon leuk is, kunnen ze op het elektrisch vervoer-plein achter het stuur kruipen van de nieuwste auto’s, prachtige accessoires uitzoeken op de duurzame woonboulevard, of biologische hapjes eten op het foodtruck-plein.

Huis & Energie vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 november in Expo Haarlemmermeer. Kaarten zijn nu al te bestellen via www.huisenenergie.nl.  

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen