Huis en Energie 2022

Banner Huis en Energie 2022

25-05-2022
Persbericht

Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe?

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni vind je alle antwoorden op Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten, onmisbare workshops en de heerlijkste biologische hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Kom je bij ons langs op stand A10? En als je dan toch op Huis & Energie bent, maak dan meteen kennis met bedrijven uit de volgende 8 sectoren:

- Zonne-energie

- Duurzaam verwarmen

- Slimme verlichting

- Woningisolatie

- Ventileren & koelen

- Elektrisch vervoer

- Financiën & subsidies

- Duurzaam wonen

Ga naar onze landingspagina www.huisenenergie.nl/partner/climalevel en ontvang €7,50 korting op entreetickets!

Openingstijden:
Vrijdag 10 juni: 10:00 – 17:00
Zaterdag 11 juni: 10:00 – 17:00
Zondag 12 juni: 10:00 – 17:00

Locatie:
Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Meer informatie:
www.huisenenergie.nl

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen