Overname en samenwerking United Zero

Overname en samenwerking met United Zero

05-06-2023
Nieuwsbericht

Geachte relatie,

We willen u graag op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen de holding ClimaLevel Nederland. We zijn per 26 mei met United Zero een definitieve overeenkomt gekomen voor de overname van ClimaLevel Nederland B.V. en Comfort en Warmte B.V. 

Zoals u wellicht weet zijn wij ruim 45 jaar actief in de installatietechniek waarbij, zeker sinds de laatste jaren, de nadruk is gelegd op duurzame installatietechniek met het ClimaLevel klimaatsysteem. Met de overname door United Zero kan ClimaLevel Nederland BV zich nog verder gaan ontwikkelen als dé klimaatspecialist in geïntegreerde en duurzame klimaatoplossingen.  

Walter van Deursen, eigenaar van ClimaLevel Nederland over de overname:

''Het gedachtegoed van United Zero en ClimaLevel Nederland sluiten naadloos op elkaar aan. We zijn ervan overtuigd dat we door deze bundeling van krachten onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.''  

Patrick Hendrix (meest links op afbeelding) zal per direct de nieuwe algemeen directeur van ClimaLevel Nederland worden. Walter van Deursen blijft de komende jaren nog actief binnen ClimaLevel Nederland als technisch directeur. 

Wat verandert er voor u als relatie?

We blijven als zelfstandige vestiging vanuit Wilbertoord onder de naam ClimaLevel Nederland BV de markt bedienen. Voor u zal er niets veranderen en u kunt erop vertrouwen dat we de hoogste kwaliteit leveren die u van onze diensten en producten gewend bent. 

Over United Zero

United Zero zorgt als system-integrator voor de installatietechniek voor optimaal op elkaar afgestemde totaalinstallaties op basis van doordachte concepten waarbij de (eind)gebruiker en het vastgoedobject centraal staan.

United Zero regisseert, adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt gebouwgebonden installaties binnen de woning- en utiliteitsbouw.   

Missie

United Zero bouwt aan een nieuw ecosysteem voor gebouwinstallaties voor de eindgebruiker alsook voor de technische ondernemingen. Door in te zetten op totaalconcepten met behulp van onder meer Building Information Model (BIM), digital twin, & smart buildings, creëren wij economisch haalbare en toegankelijke oplossingen om de gebouwde omgeving te kunnen verduurzamen en simultaan een volwaardig operationele service te kunnen verlenen aan de eindgebruiker.

Visie

United Zero versterkt technische bedrijven en verbindt deze met klanten welke maatschappelijk gewenste duurzaamheidsambities hebben. De partnerbedrijven worden gestimuleerd op het gebied van duurzaamheid & technologie. Hierdoor leveren wij met plezier een gezonde omgeving en het gewenste comfort voor de eindgebruiker dat substantieel bijdraagt aan een toekomstbestendig net-zero en circulaire economie.

Heeft u vragen over dit persbericht? Neem dan gerust contact met ons op

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen