Vakbeurs Energie 2021

Vakbeurs Energie: Wij zijn erbij

22-09-2021
Nieuwsbericht

Save the date! Op 12, 13 & 14 oktober zijn wij te vinden op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen. Je kan ons vinden in hal 3 bij stand F046 voor een goed advies over een perfect binnenklimaat en gezonde ventilatielucht.

 

''Vakbeurs Energie is het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. Drie dagen innovatie, kennisdeling en business.''

 

Voor gratis toegangskaarten (t.w.v. €25,-) kunt u terecht op de aanmeldpagina. Benieuwd op welke andere beurzen wij staan? Neem dan snel een kijkje op onze agenda op de homepagina of neem contact met ons op. 

 

Vrijblijvend een adviesgesprek voor een koele woning

Wil je jouw nieuwbouwwoning of renovatieproject voorzien van een duurzaam klimaatsysteem wat ervoor zorgt dat je altijd een comfortabel en koele woning hebt? Vraag dan direct een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van uw renovatie- of nieuwbouwproject. Daarnaast is het altijd mogelijk om u te laten informeren en om onze klimaatsystemen werkend in onze showroom te zien. 

 

Vraag adviesgesprek aan

Blijf op de hoogte van ClimaLevel

Meer weten over Duurzaamheid, Energiebesparing, Installatietechniek of gewoon meer weten van ClimaLevel? Schijf je dan nu in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media voor de mooiste projecten en nieuwste ontwikkelingen:

         

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 15 beoordelingen