Zorgboerderij 'De Haartse Hoeve'

Zorgboerderij De Haartse Hoeve in Beugen biedt dagbesteding aan licht en/of matig dementerende mensen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk voor de cliënten die hier dagelijks op bezoek zijn.

De Haartse Hoeve

De klant aan het woord:

"Het is een erg prettig klimaatsysteem. Onze gasten vinden het heerlijk en vinden gezonde lucht erg belangrijk. Het belangrijkste verschil merkten we afgelopen zomer: voor de verbouwing hadden we airco's, dit was geen frisse lucht en de gasten klagen over trek. Nu hebben we heerlijk verse lucht en geen klachten dat er trek heerst, complimenten!"

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: Nov. 2013
Installateur: Comfort & Warmte B.V.
Vloeroppervlakte: 240 m2 (begane grond)
RC-waarde: 5,0
Warmtepomp: Nibe F1145-10 met verticale aardwarmtebodemwisselaar
Warmte terug win installatie: Auerhaan HR Global 800 (800m³/h)
Bijzonderheden:
Bivalente opstelling met CV-ketel voor back-up en warm tap water

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen