Zorgboerderij 'De Haartse Hoeve'

Zorgboerderij De Haartse Hoeve in Beugen biedt dagbesteding aan licht en/of matig dementerende mensen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk voor de cliënten die hier dagelijks op bezoek zijn.

beugen haartse hoeve

De klant aan het woord:

"Het is een erg prettig klimaatsysteem. Onze gasten vinden het heerlijk en vinden gezonde lucht erg belangrijk. Het belangrijkste verschil merkten we afgelopen zomer: voor de verbouwing hadden we airco's, dit was geen frisse lucht en de gasten klagen over trek. Nu hebben we heerlijk verse lucht en geen klachten dat er trek heerst, complimenten!"

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: Nov. 2013
Installateur: Comfort & Warmte B.V.
Vloeroppervlakte: 240 m2 (begane grond)
RC-waarde: 5,0
Warmtepomp: Nibe F1145-10 met verticale aardwarmtebodemwisselaar
WTW-installatie: Auerhaan HR Global 800 (800m³/h)
Bijzonderheden:
Bivalente opstelling met CV-ketel voor back-up en warm tap water

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,9/5 - 14 beoordelingen