Villa te Geldrop

Uw woning koelen en verwarmen zonder bronboringen en airco?

Door het ClimaLevel systeem te koppelen met een lucht/water warmtepomp is het toch mogelijk om de woning te verwarmen en heerlijk te koelen. Kostbare aardsonde boringen zijn hierbij niet nodig! Tijdens de hittegolf in Nederland bleef het in deze villa maar liefst 23 graden Celsius.

Villa te Geldrop

De klant aan het woord:

"Het ClimaLevel systeem bevalt prima. Het is heel gebruiksvriendelijk en creëert een prettig binnenklimaat. De verwarming in de winter is zeer gelijkmatig en ook de vloerkoeling op warme zomerse dagen werkt uitstekend. Het geeft een goed gevoel te weten dat de klimaatbeheersing in de woning via een duurzame en hoogwaardige installatie geregeld wordt. En het systeem is ook nog vriendelijk voor je portemonnee."

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: jan 2013
Installateur: Comfort & Warmte B.V.
Vloer oppervlakte: 240 m²
Inhoud: 1100 m³
RC-waarde: Dak 5,5 wand 4
Warmtepomp: Daikin Lucht/water warmtepomp 16KW op buitenlucht
WTW: Auerhaan HRMural600 (600m³/h)
Bijzonderheden:
Bivalente opstelling, lucht/water warmtepomp met CV-ketel als backup en voor warm tapwater.

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen