Villa te Geldrop

Uw woning koelen en verwarmen zonder bronboringen en airco?

Door het ClimaLevel systeem te koppelen met een lucht/water warmtepomp is het toch mogelijk om de woning te verwarmen en heerlijk te koelen. Kostbare aardsonde boringen zijn hierbij niet nodig! Tijdens de hittegolf in Nederland bleef het in deze villa maar liefst 23 graden Celsius.

voorgevel geldrop aangepast

De klant aan het woord:

"Het ClimaLevel systeem bevalt prima. Het is heel gebruiksvriendelijk en creëert een prettig binnenklimaat. De verwarming in de winter is zeer gelijkmatig en ook de vloerkoeling op warme zomerse dagen werkt uitstekend. Het geeft een goed gevoel te weten dat de klimaatbeheersing in de woning via een duurzame en hoogwaardige installatie geregeld wordt. En het systeem is ook nog vriendelijk voor je portemonnee."

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: jan 2013
Installateur: Comfort & Warmte B.V.
Vloer oppervlakte: 240 m²
Inhoud: 1100 m³
RC-waarde: Dak 5,5 wand 4
Warmtepomp: Daikin Lucht/water warmtepomp 16KW op buitenlucht
WTW: Auerhaan HRMural600 (600m³/h)
Bijzonderheden:
Bivalente opstelling, lucht/water warmtepomp met CV-ketel als backup en voor warm tapwater.

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 9,1/10 - 10 beoordelingen