Villa te Lieshout

Een huis met 3000 m3 inhoud

€ 140,00 per maand aan energiekosten

Het is haast onvoorstelbaar dat een huis met een vloeroppervlakte van 863 m2 en een inhoud van 3000 m3 een energieverbruik van € 140,00 per maand heeft. Toch is het haalbaar door de klimaatoplossingen van ClimaLevel.

Villa te Lieshout

De klant aan het woord:

“Het ClimaLevel systeem werkt prima en voldoet aan alle wensen. We hebben altijd frisse lucht binnen door middel van het gebalanceerde ventilatiesysteem. De binnenhuistemperatuur is altijd constant en behaaglijk en in de zomer werkt de top koeling erg prettig. Daarnaast is het gebruiksgemak goed doordat het eenvoudig te bedienen is.”

ClimaLevel Nederland BV beoordelingen en ervaringen

Bekijk nog meer individuele klantbeoordelingen en reviews van andere klanten op deze pagina

Technische specificaties:

Opgeleverd: mei 2011
Installateur: Installatietechniek Richard Kerste V.O.F.
Vloeroppervlakte: 863 m2
Inhoud: 3000 m3
Rc-waarde: gevels 3,6 dak 5
Warmtepomp: Nibe F1330-24 met verticale aardwarmtebodemwisselaar
Warmte terug win installatie: Auerhaan HRMural 1200 (1200m³/h)      
Energieverbruik verwarming: 9.333 Kwh/jaar (€ 140/mnd)*
Bijzonderheden: Temperatuur naregeling en aansturing warmte-terugwin-systeem geschiedt compleet via een domotica systeem.
*uitgaande van € 0,18 per kwh

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen