Beursactie ClimaLevel Nederland

Bent u ons tegengekomen op een beurs of wilt u profiteren van een tijdelijke actie? Dan mogen wij 25% korting geven op onze wand- en plafondsystemen. Op deze pagina staat meer informatie over hoe je de beurskorting ontvangt en welke actievoorwaarden van toepassing zijn. Profiteer van dit extra voordeel!

Hoe ontvang je de beurskorting?

✅ Vul het formulier onder aan deze pagina in met een omschrijving (en eventueel bijlage) van uw bouwproject en dan gaan wij direct voor u aan de slag met het maken van een ontwerptekening met bijpassend voorstel inclusief de beurskorting voor een wand- of plafondsysteem. 

Actievoorwaarden:

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actie loopt t/m juni 2022.

Beursactie RENOVATIE

Ontvang nu exclusieve beurskorting:

Wat zeggen onze klanten

"We zijn erg tevreden over de klimaatregeling in ons huis. Je voelt nooit tocht, het is gelijkmatig dezelfde temperatuur, je hoort geen afzuiging of inblaas en je kookluchtjes zijn snel weg. Of het nou buiten heel koud is of heel warm, je merkt eigenlijk helemaal niets van alle systemen in de vloer en in de techniekruimte. Bij elkaar zijn we dus erg tevreden!"

     

- Bewoner villa te Blaricum

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 4,6/5 - 14 beoordelingen