Technische specificaties

Alle details over het ClimaLevel systeem

 

Vraag adviesgesprek aan

Lees alles over de technische specificaties

Op deze pagina vindt u verschillende downloads met technische specificaties, voornamelijk gericht op architecten, installateurs en adviesbureaus.

Wanneer er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, of u een concreet project wilt bespreken neem dan contact op met ClimaLevel Nederland BV.

Aanvragen technische documentatie

Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt direct de gehele technische documentatie als download. Dit document bevat de volgende gegevens:

 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Werking ClimaLevel vloersysteem

Hieronder ziet u een animatie van het ClimaLevel vloersysteem. De blauwe pijlen geven de toevoer van luchtstroming weer die we in de ClimaLevel elementen inblazen. De verse ventilatielucht stroomt vervolgens door de designroosters langs het glas de ruimte in. Lees hier meer over de veelgestelde vragen over het ClimaLevel systeem.

Gif test
Toevoer ventilatielucht in de ClimaLevel vloerelementen.

Downloads

Download de volgende PDF’s hier:

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen