Het proces

Van intake tot oplevering

 

Vraag adviesgesprek aan

Van intake tot oplevering: het ClimaLevel vloersysteem

De oplevering is de formele beëindiging van de bouw: Hoe gaat deze oplevering in zijn werk?

De bouwfase en oplevering van uw duurzame systeem

1. Zodra het voortraject is afgerond kan er begonnen worden met de bouwfase. Voordat we beginnen met het bouwen van het systeem, krijgt u van ons de tekeningen en de projectmap. Zo bent u precies op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden.

2. Tijdens de bouw zullen wij - op uitnodiging - met regelmaat bouwvergaderingen bijwonen. Heldere en duidelijke communicatie zorgen namelijk voor een beter proces en een goed eindresultaat.

3. Voordat de oplevering plaatsvindt, zullen wij het systeem uitgebreid testen. Zo bent u verzekerd van een perfect werkend systeem en komt u niet voor verrassingen te staan na de oplevering.

4. Tot slot zal de oplevering plaatsvinden en zullen wij de garantiebewijzen en overige papieren aan u overhandigen.

Een goed resultaat mag gevierd worden!

Een oplevering is voor ons niet zomaar iets, een goed resultaat mag gevierd worden. Tijdens de oplevering zorgen wij voor een flesje wijn, zodat we samen kunnen proosten op het eindresultaat!

Meer weten over het bouwtraject?

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek bij ons aan. Wij zullen spoedig uw aanvraag in behandeling nemen en hierop terugkomen. Heeft u verder nog vragen die u ons wilt stellen? Ook dat kan via onderstaande button!

 

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Het ClimaLevel systeem werkt geweldig. We zijn echt super tevreden en helemaal met de service van ClimaLevel. Altijd bereikbaar en ze staan altijd klaar om aanpassingen door te voeren van onze veranderde wensen. Top bedrijf!"

Villa te Numansdorp

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Over het klimaat zijn wij zeer tevreden. Het systeem is zeer comfortabel in de zomer en in de winter. De koppeling met het domotica systeem werkt perfect. In een huishouden met 3 kinderen en een hond is het daarnaast fijn om over een goed ventilatiesysteem te beschikken."

Villa te Amersfoort

 

 

 

 

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 10 beoordelingen