Het proces

Van intake tot oplevering

 

Vraag adviesgesprek aan

De oplevering is de formele beëindiging van de bouw: Hoe gaat deze oplevering in zijn werk?

De bouwfase en oplevering van uw duurzame systeem

Zodra het voortraject is afgerond kan er begonnen worden met de bouwfase. Voordat we beginnen met het bouwen van het systeem, krijgt u van ons de tekening en de projectmap. Zo bent u precies op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden.

Tijdens de bouw zullen wij - op uitnodiging - met regelmaat bouwvergaderingen bijwonen. Heldere en duidelijke communicatie zorgen namelijk voor een beter proces en een goed eindresultaat.

Voordat de oplevering plaatsvindt, zullen wij het systeem uitgebreid testen. Zo bent u verzekerd van een perfect werkend systeem en komt u niet voor verrassingen te staan na de oplevering.

Tot slot zal de oplevering plaatsvinden en zullen wij de garantiebewijzen en overige papieren aan u overhandigen.

Een goed resultaat mag gevierd worden!

Een oplevering is voor ons niet zomaar iets, een goed resultaat mag gevierd worden. Tijdens de oplevering zorgen wij voor een flesje wijn, zodat we samen kunnen proosten op het eindresultaat!

Wat zeggen onze klanten


"Wij zijn heel tevreden over Climalevel. Het comfort in onze woning is hoog. Met een intensief huishouden, 5 kinderen en een huisdier is het klimaat prima in balans. En in de zomer heerlijk koel!"

- De heer Mars

 

 

Beoordeling door klanten: 9/10 - 8 beoordelingen