Het proces

Van intake tot oplevering

 

Vraag adviesgesprek aan

Van intake tot oplevering: het ClimaLevel vloersysteem

De oplevering is de formele beëindiging van de bouw: Hoe gaat deze oplevering in zijn werk?

De bouwfase en oplevering van uw duurzame systeem

1. Zodra het voortraject is afgerond kan er begonnen worden met de bouwfase. Voordat we beginnen met het bouwen van het systeem, krijgt u van ons de tekeningen en de projectmap. Zo bent u precies op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden.

2. Tijdens de bouw zullen wij - op uitnodiging - met regelmaat bouwvergaderingen bijwonen. Heldere en duidelijke communicatie zorgen namelijk voor een beter proces en een goed eindresultaat.

3. Voordat de oplevering plaatsvindt, zullen wij het systeem uitgebreid testen. Zo bent u verzekerd van een perfect werkend systeem en komt u niet voor verrassingen te staan na de oplevering.

4. Tot slot zal de oplevering plaatsvinden en zullen wij de garantiebewijzen en overige papieren aan u overhandigen.

Een goed resultaat mag gevierd worden!

Een oplevering is voor ons niet zomaar iets, een goed resultaat mag gevierd worden. Tijdens de oplevering zorgen wij voor een flesje wijn, zodat we samen kunnen proosten op het eindresultaat!

Meer weten over het bouwtraject?

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek bij ons aan. Wij zullen spoedig uw aanvraag in behandeling nemen en hierop terugkomen. Heeft u verder nog vragen die u ons wilt stellen? Ook dat kan via onderstaande button!

 

Ja ik wil een vrijblijvend gesprek

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Een prettige relatie om mee samen te werken. Van harte aanbevolen!"

     

- Jur

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"Goede communicatie en helder in de mogelijkheden. Zou zeker met ClimaLevel in gesprek gaan."

     

- Ellen

 

 

 

 

Wat zeggen onze klanten

"ClimaLevel heeft voor ons een duurzaam geïntegreerd klimaatsysteem ontworpen dat zomers koelt en winters verwarmt. Met het luchtbehandelingssysteem hebben we het hele jaar door een uitstekend geventileerd huis zonder dat je de behoefte voelt om een raam open te doen (het kan wel gewoon). Dankzij ClimaLevel genieten we elke dag van het fijne binnenklimaat in ons energie neutrale huis!"

     

- Erik

 

 

 

 

Beoordeling: 9,1/10 - 10 beoordelingen